Кија не ми е антипатична но ме нервира, дефинитивно не и е местото таму, значи не може таа да ги отценува/критикува децана кога сите до едно по добро пеат и повеќе се разбираат од музика од неа. Стварно нема смисла
Кај ви текна на овој, ко мали колку се трескавме по него со братучедка ми ајааа каква бесна шишка имаше на времето тугоо
Овие денови животот на големо се потруди да ни покаже колку е краток и непредвидлив. Не го слушав Шабан, но сепак невозможно е да не го знаеш, со толкава богата кариера, и дури до самиот крај настапувал. Навистина трагично е за секој што вака ќе го загуби животот, поради невниманието на друг.
Ccc kakvi mizerni lugje polni so omraza postojat i jas ne sum go slusala i ne preferiram folk muzika ali ova e dno...
Отиде и човечноста и почитта и сочувството на луѓево. Останав без зборови... Каков и да е , што и да пеел човек бил и многу луѓе го сакале.
Починала мајката на Јелена Карлеуша . Не верувам дека е лажна вест . Сега пред 5 минути видов на една страница на инстаграм .
Малку ѝ е допрена фацата на фејстјун. Очите ѝ се симнати надолу и устата некако истегната. Или сепак се работи за прелош агол. Инаку она е. На Јелена ѝ се познаваат годините. На интервјуана каде што ја начекуваат по улица, се приметува дека не го одржува лицето. Плус сум приметил на ЅГ, кога ќе ги крене рацете, воопшто не се затегнати. Нормална појава за некој од 40 години, но поентата ми е дека не е толку згодна типка ко на инстаграм сликине.
бабетина. Мене никогаш не ми се допаѓала. Ништо нема направено за естрадата освен што гола излага на сцена со песни од пред 20години. Па уште била дива. Мислам дека ни култура ни понашање ни талент има