Ајде таман уште година две нај многу треба да си тргни за на онај свет Тоа што си е жената влезена во филм нема врска со годините тоа не ја прави бабетина. Нормални смртници бе SMFH
Ама мора да се согласиме дека нормални смртници се бањаат секој ден, небитно дали имаат мензис или не. Е сеа, оние надвор од границите на нормалното функционираат на друг начин. Така, едни раѓаат на 40, други чекаат внуци.
Урлам Кој "нормален смртник" има веќе внуци на 40 години? Мајка ми има 48, сестра ми е во пубертет, дома хпл. Нормално, стара баба, нема веќе нерви, наместо внучиња да си носи на училиште она со тинејџери се расправа .
Колку и да се занесува Јелена,не е единствена.Има и исти и полоши од неа. Ако е за фалење со раскош, и Цеца се фали со тоа.Децана ги претставува како божем да се јаки таленти.
Анастасија има глас реално да збориме, а богами и стас, е сеа да не беше ќерка на Цеца години ќе поминеа дур се прославеше (ако воопшто се прославеше зашто такви како неа има колку сакаш во Србија) а неа ја знаеа веќе и пред да почне да пее, бар спотот не и е ефтин порнич и она не изгледа ко старлета.
Со auto-tune секој знае и може да се снајде. Реално,нема позната фаца без скандали.И да нема на површина,новинарите секогаш ископуваат.
Јелена Томашевиќ, Гоца Тржан, Тоше исто без скандали беше. Скандали создаваат оние кои се болни за внимание како Карлеуша.
Тоа и не е некој скандал. Скандал е кога би имала љубовник, да се објават интимни фотографии и слично. Кога сме кај интимни фотографии Мелитка наша најаматерска беше.
На Тоше се обидуваа да му препишат. Јелена Т. и Гоца Тржан имаа скандали,ама не на Цецино и Карлеушово ниво.
Не е исто али тука некаде се. Со тој првиот пунеа новини ми текиња @Mr. Right и оваа имаше млади пилиња
Ако скандал е тоа што е 3 пати мажена и што одела со помлад онда срц ќе да твоите размислувања се Малце заостанати. А баш мислев од либералните си ти.. Ај да не се мажи за да не праат НОВИНАРИТЕ скандал.