Ама не е избор. Тоа ти велам. Не е северина карлеуша. Нивното е за Слава соблакање. ГОЦА СИГУРНО не се мажела За штампа
Караница со маж ѝ.Демек ја варал.А,они изјавија дека едно време се разишле поради несогласувања,па се смириле... Ама,и се претерува во жута штампа,па кој знае...
Еве кој го гледал. Ме интересираше пошо го добила на суд. Мислев дека без нејзина дозвола снимал. Кучка!
Има и акустични изведби, не дека е Марија Шерифовиќ ама не пее лошо девојчето, а во жута штампа може секој да се најде тоа им е работа на новинарите ама не се старлети сите ко Сандра Африка...
тоа што дозволила да се снима не значи дека видеото требало да стане јавно. Добро е што правда бар негде постои
На Г.Тржан ова и е втор брак а не трет, може ја помешавте со Беквалац, Наташа Беквалац е три пати мажена и разведена. За Тржан се пишуваше многу ради тоа што маж и е 14 години по млад од неа, мада што тоа не е ни скандал ама тука на балканов се ни е скандалозно.
Видиш не ми текнало дека може да е договор. Си лапнале може двајцата убава пара. За гледање и јас го имам гледано. На делови. И многу бре вунести и двајцата да му се невиди.
Тој првиот маж, Иван мислам дека беше во Парови, ја затрудне една и ни детето не сака да го види ни го призна, не за џабе го оставила Гоца...