Леле дај не зафркавај, споредбава? Кариерата на јк ја споредуваш со оваа на мели? Па не само кариера не се споредуваат во ништо немаат заедничко! Освен неколку пластични операции
Ај што праела праела. Не се мешам во тоа. Ама да си толку проста и камера да пушташ и слики да пушташ....сериозно ова? Абе на маш такви слики не пуштам, кога знам дека сум позната и може за 10 год да се разведеме па децата да гледаат глупости. Малце совеста ко родител да и проработела на време немаше овој срам да го јаде...
Експонирањето на интима секогаш ќе биде најниска форма за привлекување внимание. Всушност, еве машки одговор: 70% од машките имаат во телефони видеа и клипови од нивни бивши или моментални девојки, фалејќи се меѓу другите... Дали ја присилил на сѐ во врска со него?
Со статистика не се бавам па да ти извадам процент, али сигурно знам дека ваквата појава е многу застапена. Имав екс другари кои така се разбацуваа со сликите од девојките им, со намера да се прикажат како ебачишта и фраеришта, затоа и се екс другари. Имав другарка која откако му раскина на дечкото, и претеше со објавување на нејзини интимни фотографии, едвај го сопревме. Така да, треба да се биде многу претпазлив поготово со машките кои повеќето се несозреани телиња.
Епа тоа е она простото што треба да го искорените од себе ако сакате да бидете џентлемени. И џентлемените сакаат да видат первезија од своите дами ама само за нивни очи. И сликите не се толку страшни колку што се одвратни коментарите на профилите.
Спојлер: Карлеуша Разбирам сликање и снимање за време на однос, ама после тоа да се избришат сликите и видеата. И колку треба да си глуп за да се снимаш кога секогаш некој наебува? Во врска со Северина, тие двајца се договориле да се снимаат или оној тајно ја снимал на јахтата?
Мислам дека некои јавни фаци, од време на време сами си прават вакви циркуси, колку да се збори за нив.
А типот бил пријател со неа,ја засакал и си разговарале ко двајца блиски другари. Вие со вашите другари,не разговарате за интимност? И се затрескал малиот бидувало,не бидувало ја објавува... Бери му памет.
Уште не се знае дали е се вистина, јк се брани со фотошоп. Искрено кај што се видеата со него мене ми стои како да е додаден некако сумјиво ми е се.
Ама Бубаче.... https://www.blic.rs/zabava/od-ljuba...za-jelene-karleuse-i-ognjena-vranjesa/91gygpc Ова не ми стои како само муабетење @ocicka2014 се брни со фотошоп, на разголените фотографии не била таа, таа на пу*ката имала младеж
Ама сега може секој да направи ваков разговор и да рече нивни е. Се додека не се докаже јас не верувам. Па и да имало нешто тоа е се случува сите го прават тоа ама она ја имала таа среќа да испадне во јавност. А мажот Душко и е ваууу
Знаете што, прееска гледав слики баш и на градата десна нејзина она има бемка,а на објавената слика со чаршафот каде лежи на страна и ја нема. На таа слика е она се гледа, ама ипак може да се украдат слики од гугл фото кога правиш бек ап на папката и да ставиш слика доле лево. Плус на таа слика на девојката каде што мастурбира и се мали ноктите и жолти, а она имаше едно време долги и жолти, па сега чисто сумњам дека преку ноќ си ги корнела и лакирала. Мене ми е што на сликата каде мастурбира има чудна фаца и коса. Лесно се хакира имејл и се. Сега не знам за иос софтверот како иде,немам користено ајфон. @referentka Го читав тоа, но го гледав тоа видеото од пред неколку години каде ја снимал некој и се поклопуваат зборовите.
Дали е вистина не знам, лично мислам дека е, по реакцијата на Јелена. И да е вистина, тоа не го прави помалце психопатско створење овој Огњен. Едноставно нема оправдување за такво нешто.
Да е некоја рандом девојка/жена па да и објавиле слики ај да ја бранам, ама овие да се толку глупи да праќаат такви слики па што може да се очекува после кога тогаш некој ќе се најде паметен и ќе ги пушти (не е ни прва ни последна)...а посебно дотичнава што дрва и камења фрлаше по секој и се правеше светица и се врати на нејзина глава.
Ај може лага е сето ова, ама што бара негова слика од патлакот во телефон кај неа? Па уште вика некоја колешка и ја пратила.