Кога сте кај исклучоци од скандали, ја испуштивте Марија Шерифовиќ . Мислам дека и таа нема скандали барем не такви со клипчиња
Исто Цеца нема никаква комуникација и со Драгана Мирковиќ. Баш беше актуелна по медиумите нивната средба во Новогодишната емисија на РТС. Како што читав, пак е нешто поврзано со Аркан во времето кога кариерите и на двете им се во подем.
https://informer.rs/vesti/drustvo/4...sa-ispracena-pesme-bila-tako-lijepa-tiho-noci Само за најхрабрите. Се расплакав јас.
@Tajnaotrovna Кога кариерите им биле во подем, Аркан плаќал да не ја емитуваат Драгана, а да се форсира и експонира Цеца, така имам читано
Ма ајде бре што ако била позната, барем за вакви моменти треба семејството да има приватност. Ич не одобрувам снимање и фотографирање за време на нечиј погреб. Сепак тој кој починал имал семејство ..
Претеруваат,бе.Бар за време на погребот не требаше да снимаат. Каква и да е ЈК, и таа како и секој човек има право да тагува и оплакува на мира. Треба да се има осет во такви моменти.
Мене најбизарно ми беше што кога и го разгледував инстаграмот, во тагирањата имаше слика од неа цела отечена од плачење, душа значи и во описот доле стоеја хаштагови #smijanje #karleusa #smesnosmajli. Женава неутешна овие од страна сеир фаќаат. Мизерија од народ.
Луѓето немаат никаков осет, за све сеир да се фаќа па дури и во вакви моменти. Што очекувале дека Јелена ќе пее или селфи ќе прави. Новинарите се навистина без срам и осет.
Ама бива ли бе и од гробот и од ковчегот дури слики, лешинарипа и за Шабан што не ти напишаа, да не може да умре човек на раат...