Не знам дали сте ја слушнале новата песна на Анастасија, мене искрено ми се допаѓа иако не слушам ваков тип на музика, највеќе поради тоа што во спотот и во текстот нема ниту голотија, пари, дрога, криминал и слични работи коишто веќе во секоја пеана и спот само тоа се нуди. На првото слушање ми беше онака ништо посебно, после тоа некако ми стана заразна и ја слушав неколку пати.
Да се знае од старт кој ја турка, не дека ќе паднеме на г’з од пеењето. Песната е финансирана од пари стекнати со криминал, не знам што ќе ви е повеќе криминал во неа...
Даа, и јас тоа сакав да го пишам ама заборавив. Искрено има квалитети девојкава, ама секогаш ќе остане во сенката на мајка и, а и толку брзо и стануваат хитови песните пак благодарение на Цеца.
Па одма замерки се наоѓа за се, 90% од работите во Македонија се финансирани од криминал. Што се мене тиче, може татко ти крадел во времето на Југославија (меме има вавко) па и ти си сега финансирана од криминал. Црн си го правите животот од негатива, никад ништо нема да ви се погоди
Извини ти, фан на пресвета Анастасија шо ти ја навредив божицата на која и се молиш пред спиење. Гледајте малку реално на работите. Да не беа тие пари на Аркан, ни Ц од Цеца не ќе постоеше. А Вељко и Анастасија ќе неа обични тинејџери ко сите. Да не беа тие пари на Аркан, Анастасија немаше да изгледа ко 40 годишна жена, а не девојка од19-20 години колку и да има. Туку научени сте да си ги величите идолите ко да ве плаќаат за тоа. И татко ми да крадел, сеа и мене ќе ме коментиравте за некој спот или песна, фала богу имам две раце и две нозе и сама си заработувам за живот.
Кaрлеушa нaпрaви кaм бек вo Ѕвезде Грaндa,пa сегa мoжaм пaк дa пoчнaм дa ги гледaм.Без шoумен,немa шoу. И бaј д веј изгледa пoдoбрo oд билo кoгa! А oвaa Анaстaсијa кoлку личи нa мaјкa и...Рoденa е дa јa зaмени Цецa пoсле пензијa,oти aкo oстaнеме без Рaжнaтoвич тешкo нaс
@MamacitaBuena Анастасија е плукната на Аркан , е сеа шо е изоперирана до бога милога ,оптичка варка Вељко личи на Цеца иначе
Е aкo се oперирaм јaс тaкa,знaчи имa шaнси дa бидaм пoдoбрa oд Анџелинa Џoли. Абе пoјмa немaв декa билa плaстичaркa и вoлку ружнa
Анастасија е извештачена одамна, не е од сега. Мене пак ниту Вељко ми е убав на лик ниту Анастасија. Шо знам , онака , просек , мех. Елена Китиќ , ќерката на Миле Китиќ снима песна со2 Бона. Имаше на јутјуб каток исечок од песната. Мене ми се допаѓа. Колумбијана се вика песната
Природно ми е поубава ама... Кој сме ние обичните смртници да и кажуваме што да прави со својот изглед.