И Пријовиќ е цела изоперирана, сменет и е личниот опис, всушност како и 95% од цела светска и балканска естрада, една не остана природно убава, аман веќе, сите се исти една со друга Абе арно велам јас секогаш, од овие вештачкиве лепотици, ние природно грдите не можеме до ред да дојдеме, и секогаш не лажат дека ништо не е до убавината, се гледало срцето , а уствари секој гледа да "лапне" нешто од калибарот на горе наведениве
@Rama баш од овие “вештачкиве лепотици” се доаѓа до израз. Толку им е веќе,јас не познавам некој муж што тоа му е привлечно се знае зашто само летаат по таквите цури. Можеш да замислиш ако целосно оперирана на 20 год личи како за 35 еве јас не можам да замислам како истата ќе изгледа на 40 За 2-3 год се ова ќе биде аут па ќе си ја лупаат главата од ѕид памтете ова
Сите се како под еден исти калап правени. Истите цртани веѓи, истата напумпана уста, исти носеви, јаболчници... Незнам шо толку се бендисуваат со тоа устите округли. Немаат нормална форма ниту природен изглед на кожа. Ко гипсирани во фаца, ни на пудра на личи тоа
Колку и да се " пеглаат " и " пумпаат " со силикони и киселини, вратот ги издава . Ако сте приметиле, повозрасните имаат линии на вратот .
Маја мислам дека само устата и очните капаци ги има корегирано, ама за разлика од другите што се пренапумпани ми изгледа многу поприродно од другите.
Целата фаца и е сменета на Маја, мене сега баш ми се допаѓа како изгледа. Но сепак за да дојде до овој изгледа има ставено задник, гради и цела фаца ја сменила.
Скрос и е рамен на видеото, ништо нема од задник. Колку и да вежба има напукано некое силиконче. Сега ептен и е голем и добар, ако е од вежбање ќе и се познаваат мускули.
Емина Јаховиќ е топ, да не ги знае човек сликите од нејзиниот природен изглед, никогаш не би рекол дека пластични хирурзи ја имаат правено да биде ваква- каква што е денес Женава е авион, и рака на срце делува многу пософистицирано и поприродно од овие другиве пластичарки со исти муцки, цицки и задници