Е, а кога ви пишував јас дека парите од магаре прават човек таму на друга тема, ми се инаетевте дека не било така.
Не мора да значи, има еден куп богати што не се замараат со изглед и остануваат грди. Туку во денешно време испаѓа џабе ти е што се раѓаш убав кога и останатите можат да си купат лепота.
Некој се убаво направени а некој доунаказени со устите, јас сум многу против естетска хирургија какви сме такви сме секој има некаква убавина. А вака сите како под фотокопир исти. И набивање комплекси ако немас гз гради и уста не си убава девојка??? Баш мислам дека во автентичноста и уникатноста е убавината
Не знам кога се пострашни дали пред или после. Ужас и катастрофа немам друго мислење за овие квазистарлети. Па ние за нив сме лепотици Ги гледам оние холивудските звезди колку се природни, ниту прешминкани ниту усти ниту силикони, може ги затегаат фаците ама веѓи, усти трепавици ништо не лепат на нив. А овие србинките се дно.
Значи , ние кои сме се родиле грди немаме право да се разлепшаме и да пробаме да бидеме убави како оние кои се родиле лични,така ?
Јелена Томашевиќ, Јелена Розга , Весна Џогани и Јелена Костов ми се моментално во поубавите , барем делуваат поприродно од другите. Особено Томашевиќ. Можеби имаат корекции , но се држат на едно одредено ниво, не претеруваат со зголемување на усни и слично.
Јелена Томашевиќ бар не се понаша како некоја дива за разлика од другиве.Џабе ти се корекции на лице ако си грд во душа.
Ми се свиѓа како Шерифовиќ ги спрема кандидатите . И таа ми е на ниво со Томашевиќ околу изглед и понашање , освен што имаат сосем различен стил . Но , иако Марија се носи широко и има кратка фризура , според мене , попрепознатлива е така отколку ко од калап за тулумби излезена заедно со милион други пејачки и старлети . Веќа не се знае која е пејачка а која старлета . Онаа Анџела Вештица од старлета раперка стана . Мими Мерцедес исто . Очекувам следно Сораја да ја видам како пее . Туку , Марија нели имаше полу-брат , во Операција Триумф се натпреваруваше ? Што се случи со него ? А Сајко и Пауновиќ ги помни некој ? Лелее одлепував по овие двајца мислам ќе ги изедев преку екран .
Воопшто не се скандалозни, ама нема каде да го објавам видеово. И двајцата и покрај успехот се толку приземни, без скандали, семејни и добри луѓе со понашање на место.
Сликиве се гледа дека се премногу едитирани,мене женава никогаш не ми била убава што и да направи што и да облече џабе ја има таа некоја сељачка фаца
Оваа Карлеуша култура и понашање нула. Дно дна од жена! https://reporter.mk/balkankan/video...ka-karleusha-davi-pluka-i-ptsue-fotoreporter/
@John Snow, @LiliBoz Они од ова заработуваат. Не им е гајле кој каде се наоѓа и како му е. Претерала во секој случај. Зборев и во МКД фаци, ако не знаеш да се носиш со сето она што го носи јавниот живот вработи се во трафика. И познато е дека е на ратна нога со Курир одамна.