Па да се пофали... Порано ми беше драг ама сега ми се згади од Боки. Иначе Сергеј го нема никаде жив ли е?
https://www.rtl.hr/buzzara/bizzar/3...bjavila-kandidaturu-za-hrvatsku-predsjednicu/ Се сеќавате на неа и нејзините бисери. Еве нешто најново.
Дечки, нели тука би било посоодветно да се пишува за свадбата на синот на Цеца,да не ја полниме СДК. @Bridget ,@Someonespecial ,@John Snow ,@Bubce38 Патем,не мрчам,само предлагам. И нормално дека Вељко го погоди јаболкото,па син на Аркан е.
Цеца во автобус Туку невестава во на Цеца венчаницата била? Да не прочитав немаше да ми падне на памет.
Да де, во нејзиниот А и младожењата нешто во на тарко му некое одело ќе носел на венчавката у црква. Не одело. Некоја традиционална ли не знам каква српска носија што носел татко му . За вечер ќе се пресоблечат сите
А што е Он топик во СДК? Чисто да си знам за во иднина. Ај да разлистам на раат Анастасија сакам да ја видам. Неа ја бендисувам
Од видеава што ги изгледав некако невестава ми е у сенка. Едвај ја видов. Младожења е у преден план. Ако на сите свадби е обратно, овде сепак не. Се знае кој е главен.