Зар е можно да сака да се повлече од рефлектори пошто е свесна за својата популарност и да остави денот да е за синот и снашката, како што и треба да биде? Аааа солзи на очи ми дојдоа. Една е мајка.
Шо ја знам шо сака Целокупно ми беше чудна Па и тоа палтото што цело време во раце го мкне. Ај мош вечер ќе изненади
Не е венчаницата толку лоша, колку што и е голема во рамењата. На едно видео што го видов, скроз и падна, па една таму и ја поткреваше. Девојката како девојка е убава, Вељко ми е антипатичен, свадбата вашар.
Мене па ми се свиѓа невестата и венчаницата, убави ми се вакви венчаници од пред 20тина години, можеби само мали корекции да направеле и уште подобро ќе било. Али свадбата ептен кичерај... Младоженецот ми е типичен сељак, некако ептен приглупо фациче има, едноставно антипатичен. Дајте Цеца да ја видиме и Анастасија како биле облечени, немам лајкнато балкански портали по фб, па цел ден ништо не ми излегло, да не беше форумот немаше ни да прочитам, ко у пештера да живеам.
Не знам кој прашуваше за менито али чисто информативно паткино месо, лосос и кокосово млеко ќе служеле. Свадбава балкански кичерај а што друго би очекувале од Цеца и компанија а и моментот со автобусот slavorum па уште кога го погоди овој јаболкото некој му вели аа браво од прва, вежбао си? А он вика нисам вежбао на тата сам, не знам дали беше тоа неуспели покушај за црн хумор.
Јас па инста имам само те такви глупости лајкнато. Зш не го користам . Српски певаљки, тие од Задруга, Од Гранд И све само тоа ми излева на новости. Или свадбава или Луна Џогани Нема слика од Анастасија, само видеа
Тешко да заврши Туку на меден месец каде? Впрочем и мене ме изненади стајлингот на Цеца и ќерка и. Очекував гламурозни фустани, а не сако и панталона.
Сигурно на истото место каде што биле Цеца и Аркан. Не ги паметам тие каде беа. Ама ќе бидеме благовремено известени. Цел месец го читам Слобо Раданович ( најголемата звезда од Задруга 1) како тренирал и се спремал за свадбава. Зш тој ќе биде еден од пеачите Ќе се по*ере