Имам на инстаграм една од гостинките, цел ден постира сториња. Свадбата ко сите овдешни, само со многу многу повеќе кеш. Нека се веселат луѓето.
Балканска свадба Сме биле сите ние на вакви вашари , само порано мислев дека ако имаш пари имаш све , сега можеш да имаш пари но да не знаеш со стил да се облечеш и плус свадбата да ти е кичерај .. Сепак нека им е со сречом
А шо очекувате да носи Цеца, жити мајка? Ај Анастасија некад знае да убоде, али ипак врти сучи тоа ти е. А па да не праиме муабет шо младава демек сама сакала да ја носи венчаницата од Цеца, уште од мала тоа сањала. Да виси на неа до пола цицки, и да и штрчи од рамењата, и да и се гледаат прстите доле оти е две глави повисока од Цеца. Али ај, барем и дозволила три небитни фстани да смени потоа ко за утеха.
А снајката од шо фамилија е, она што работи? Јас не знаев дека детево се жени, вака неинформирана сум. Цеца арна е, не е во лампион фустан барем
Да не се вреѓаме ама и снајка и свекрва и ќерка, сите ко циганки ми се. Темни во фаца со лоша шминка, плус гардероба... Никаде нежност, никаде елеганција.
Кај и да е ќе почне Пристигнуваат веќе гостите. Слики фрчат од јавните фаци. Дур не даде секој интервју со желби за вечна среќа и дур не кажат што поклон носат , оро нема почнување!
Mnogu i e golema vo rakavive venchanicata od svekrvatabarem malce da i ja stesnejafali ushte Veljko da bide oblechen kako tatko mu Arkan
Овие за себе праат свадба или за другите? Која сељачана,каква разлика има кога Брена правеа свадба за Филип се знае класа луѓе а не овие..
Цеца ме изненади со тигар кошула и бела панталона. Мене ми е за никаде. Золвата Анастасија -пантолоните лошо и стојат, го уништуваат изгледот на девојката. Невестата Богдана го носи фустанот на свекрва и. Мома атерџика Сето ова личи на голем циркус. Иначе, Цеца ја сакам.Контроверзен тип ми е, секогаш интересен за опсервација
Свадбава ко некој доказ оти парите не купуваат стил. Што е со леопард кошулчето на Цеца ко Шутка стајл парекселанс, диско-топка материјал ѕвонарки, тоа пресувани коси виткани полуфедери, малтер шминка. Многу безвезални комбинации. Кич до кич, ми сврте. Мислев Анастасија поокеј ќе биде, знае некогаш стварно убаво да се среди ама од ова што го видов, па и она исто такво ко Цецето. Али ај нек се сречни младите.