Лелеее па и сестра и на Цеца ја носила венчаницата Богданка е трета по ред невеста у тој фустан Гарант и Ането ќе го носе.
И јас имам таква тигарска кошула и ја носам за до на кафе а кај тргнала оваа лелеее На инста фрчат видеа од во автобусот и шта речи ептен вашар бе луѓе , зарем на толкава пара да не се превоспитаат
Пари се давало, да се искористи до максимум Добро е што не и се погодила некоја снаа инаетчика па да не сака да ја облрче венчаницата од свеки Колку што разбрав, младите ќе живеат во куќа која на поклон ја даваат бабата и дедото. Ви се верува ли Цеца синот домазет да го прати?
Според видеата не ми изгледа ко нешо богати они за до толку куќа да им купувале ...дури невестава сношти си била кај Вељко сабаљево си отишла дома и за после некој сат да одат пак да ја вратат
Ама тој веќе си ги донел кучињата таму. Извинете ме, ама кога го прочитав деталот со кучињата, така ме фати смеа за глупоста.
Добро е се просветлив и јас за што станува збор, и зошто некој српски јутубери што следам спомнуваа некаква свадба, а јас не сум во тек и поима немам за што зборуваат. Стандард за децата на Цеца стално се крева фама ко којзнае што да се дешава, само за родендените на Анастасија колку се пишува и зборува, можам да замислам сега за свадбава што ќе биде, ништо чудно и пренос во живо да има (можеби и има, но не следам и не знам). Од ова што ги видов сликиве од Цеца со леопард кошулче и Анастасија со ѕвонаркиве можам да кажам ужас, ко на кафе да тргнале или на лабаво вечерно излегување, а не по невеста. А за невестулето во фустанот од свекрвата, шта речи а не заплакати. !
Невестата толку е среќна што влегла у фамилија на Цеца што веќе Ражнатовиќ си ставила во никнејмот на инста. Не па да не прифати на свекрвчето предлог да ја носи таа венчаница.
Вo тoлку бoгaтa и слaвнa фaмилијa дa се мaжaм имa презиме уште невенчaнa дa си сменaм не дa чекaм свaдбa. Не сaмo невистилник туку и гaќите нa свекрвaтa штo ги нoселa имa дa ги пoбaрaм, чудни сте знaчи.