За мене нема лоша свадба,сите се убави. Е сеа секој си поштува одредени традиции,па така и пукањево у јабука на Аркан мали
Јас не видов букети. Сигурно пишале во поканата грепки дека сакаат младенците. Иначе кое животно достигнување е да си Ражнатовиќ... Исто ко да си дел од кралското семејство во Велика Британија. Само фали директен пренос на МТВ... Арно вика Брижит, ја негуваат традицијата. Цеца пие вода од бардаче, младожењата пука во јаболко што лета.
Младава невеста ептен ја испочитувала свекрвата, нема збор Инаку по видеава и сликите што ги имам гледано Вељко ептен е како детенце некое заљубено а девојкава ладна како мраз Тоа дека од бабата и дедото куќа добиле малку чудно е ама ај, кок ги знае.
Немам ништо против што си ги негуваат традицијата и обичаите, колку и да звучи сељачки, ама свекрвата и золвата, каде бе со тие фризури и со тие костумчиња а пак вечерните тоалети бетер им се
Битно девојката си се обезбеди. Убава и е венчаницата. Ме зачуди кодексот на облекување. Како да одиш на кралска свадба.
Код Гаги нафта и његовој жени изгледала сам дел овог кичераја и да знате да шведски сто је у ходником. Па дали тоа имаше дел и од Лебедово езеро помеѓу Аца Лукас и Адил. Па колку 100ки од еур се изнаредија...им паѓаа доле. Верувам дека ко ќе чистат после свадбата ќе се офајди персоналот.
Не сакам турбо фолк српски сељачизам и певаљки ефтини српски, ама сум имала повисоко мислење за Цеца, дури и ја сакав само неа од српските турбо фолк певаљки неа ја почитувам. Ама на тие пари така сељачка свадба не знам што да кажам. Па и облеката ужас, очекував луксузна долга тоалета балска. Имам тигреста кошула нешто како нејзината сега ќе ме срам да ја носам ќе личам на Цеца . Леле не ми се верува снаата на Брена Александра Пријовиќ, каква луксузна свадба имаше, а каква сељанка беше. Сега дека дека Цеца е класа за Пријовиќ беше голтарка пред да се пријави на Звезде Гранда и не се омажи за синот на Брена. Цеца разочара