Се гледа од далеку колку ова било брак од љубов. Според она што го зборува за кандидатите, ЈК овој не би го погледнала, ама он не е било кој и не е обичен смртник. Затоа му фрлила окце, односно не него де.
Па дури и дематираше тогаш дека тој и сместил афера зашто немале деца Е кога да имаат деца кога само 4-5 месеци беа во брак Тој за жута штампа не објави ништо, ама тие околу него дале изјава дека станала сомнителна и дека било доволно тој да ги прегледа снимките од камерите дома и надвор.
,,Софистицирано,,. Да не беше снимката неоти ќе ја знаевме која е, ќе и требаа песни и песни и реклами и реклами. Вака и анти-рекламата сепак е реклама.
Јелена зборе за сеа а не за пред 20 30 години. Затоа луѓето бегат од тука што се интелигентни и модерни. Наместо да се стае акцент на нешто побитно они секои известување за Цеца и оној малиот Вељко како пукале со пушки па како бутале врата да ја купат невестата. Јас мислам дека на луѓе со високо ај кју им сметат такви срања
Јас колку што се сеќавам, Аркан не го погоди јаболкото од прв пат, а ни втор. Свадбава ја имаше по видеотеки да се изнајми еејјј
Јас веројатно сум единствена на која снаата на Цеца не и се допаѓа. Некако ми има премногу долг врат, на тело воошто не е згодна еден куп силикони во уста и гради, апсолутно ништо убаво на неа не гледам. Да речам дека е просечно е убава и тоа би било претерано. Првата венчаница од Цеца стварно требало да ја стесни во ракавите, преширока и е, иначе за стилот епа тоа било модерно тогаш не е толку лоша за таа декада. Втората венчаница е убава, не е лоша, според мене неа со толку длабоко деколте би ми било срамота очигледно Богдана не е од тие. Цеца со кошулата некако преедноставно за свадба, вториот фустан така-така. Анастасија комплет сако и пантолони пак не ми иде, а за фустанот немам коментар. Гаќите и се гледаат и која шара и се, пак според мене невкусно. Таков фустан иде на лето, со купачи одоздола кога се враќаш од плажа и успат решаваш да пиеш кафе негде во некој бар покрај плажа. Вељко мене ми е симпатичен, класично, убаво облечен, на секоја слика е многу среќен и насмеан. Тоа дека го спомнува татко му тоа ми е нормално нему му е татко и тој на него како личност гледа од таа страна што е разбирливо. Една од сестрите на Богдана Бог да чува и да брани! Сто пати имам кометирано дека за мене долг и бел фустан на свадба се носи едиствено ако ти си невестата и никако поинаку. Можела да почека до нејзината свадба за долг и бел фустан. Сега кога тесен бел фустан одлучуваат да носат во ресторан невестите каква убава идеја да се појавиш така на свадба , а ти не си невестата! Фактот дека ги испочитувале обичаите мене ми е скроз ок и секоја чест за тоа. Секогаш кога ќе се чуе некој западњаки обичај се паѓа во несвест, а традицијата кај нас не се почитува и некако демек смешно делува и не е убаво.
Цел Гранд и пее на Цеца ангажирале пеачи што беа во Звезде Гранда. А само Бренче и Саша Поповиќ од Гранд не ги повикала