Од цела свадба уште се нервирам за балерините под еден и под два зошто криминалните говна имаат толку пари и зошто јас немам, зошто кога би ги имала би ги трошела на попаметни работи, хуманитарна работа, не би работела ништо зошто светот е преполно со срање и болка и све тоа би го правела затворена во својата палата јадејќи пица, спиејќи и гледајќи серии без да инсистирам да го малтретирам човечанството со мојот неталент и гаврански глас. Море животни неправди. Ова крими јуниориве би биле подпросечни незабележани човечиња да беа деца на обични луѓе. Снајкава е како жирафа. Толку млада, а толку набоцкана.
НИКОГАШШ!! Никогаш не ми се десило и нема да ми се деси. Ова е најсељачката работа што може да постоии . Како прво за изглед второ за хигиена! Подобро ке седам , нема да играм или ако ми е блиска свадбата ке си земам пониски штикли или пак балетанки , ова никогаш! Кога ќе ги видам вакви боси на свадба ми се повраќа, преужасно изгледа .. бљакк
Фактот дека сите други газат со кондури патики штикли што секаде оделе ,во вц , на улица, гомна газеле мочки плуканици и ти после идеш боса и ти се лепи тоа по нозете . Па не ме зезајте луѓе , што ви е
Не реков дека нема пари. И нормално дека е убаво да живееше во луксуз. Ако роди машко ќе и рипнат акциите. А со свадбата претераа. Свадба на векот. Ма немој. Карлеуша ми е најскандалозна фаца на Балканот. Постојано ја следат скандали. Не знам со кој се нема тужено. Многу е дрска. А на моменти и доста реална. Северина не верувам дека толку ќе се прославеше да не беше снимката.
Ја можам да се кладам дека србинкиве сите одат кај еден доктор. Друго објаснување зашо сите изгледаат исто - нема. Е сеа, на некоја и стои, на наредни 10 не, ама тоа е. За одење боси, освен тоа што изгледа сељачки, друг проблем не гледам. Анастасија е сосема океј облечена, и преку ден и навечер. Згодна е, убаво и стои. Холивуд глам малку повеќе ја удрил у глава, ама како ке се пишува за неа ако не е гола? Невестата сакала без преправки да ја носи венчаницата на свекрвата, ама за да не изгледа како да ке падне секој момент, требала да ја носи исто ко Цеца, на раменици а не кај мишки. Вака генерално е океј, машки црти има. Младоженецот на кока, што фино се кезеше цело време.
Младоженецов на сите видеа е окезен и весел, ама го имам приметено и во нормални денови е ист така што може таков си е Плус боксер.
Вељко ми беше многу убав и весел младоженец, иако имаше мали испади со раскопчана кошула, што лично многу ми е грдо кога гледам кај зетот по наши свадби така растргачени цели, ама ај на Вељко ќе му простам због лепота, а и немаше барем љубавни тепих на грудима Од цела свадба, од сите музичари највеќе се офајди Џани, како го лепеа со пари пооо поо, посебно Аца Лукас мислам дека банкротираше од што го изнареди пари Џани го реди овој пари, доаѓа Вељко во еден момент кај Џани, ја зема салфетката од кај Лукас и си го бриши испотеното чело и со истата салфетка го бриши и Џани, и потоа го бакна на чело кутар Џани и туѓи течности ќе прими за тешки евриќи Не и сум на невестата ич љубоморна, ама арно рече некој како жирафа е, башка и цела изботоксирана е, а премлада е, не е баш лика и прилика за мали Аркан, ама ај нека им е среќно Имале дрес код? Забрането било снимање, тоа го пишувало и на поканите, а први од семејството го прекршија правилото, постојано снимаа за стори и одеа лајф, плус со цигарите во раце постојано а за фустанот на Анастасија шта речи скроз беше гола, гаќите и се гледаа, кој дрес код е тоа И како тоа не можела да издржи на штикли бе, кога во обични излегувања нонстоп е по штикли, сега боса го метеше подот, ептен невкусно за гледање со шминки, фризури, скапа тоалета, а боса Грдо е бе, и јас еднаш во живот сум била боса, ама имав 17-18 години, се глупиравме како деца, не промисливме, не болеа нозете, и сега се чудам на умот, ама не се враќа времето
Ајде тоа, ама на улица мочаат, повраќаат , плукаат, тоа се суши и појма немаме каде газиме кога се е дамкосано од вакви засушени гадости до непрепознатливост. Кога мократ утињаат надвор од шоља, им капе и тн и тн. Ни боса по чорапи, ни без уште помалку не би се собула искрено.