Ама,знае да реагира на негативни критики кон неа. Извини,ама кој нејќе да губи фанови,треба да одржува некакво ниво на пристојност.
Читам Јеца - ЈК ја демнел Врањеш пред нејзиниот дом. А претходно типов Нова Година славел во хотел кај што настапува Цеца. Лудило.
Оваа па Јелена Карлеуша мора да си го пика носот секаде. Дали само мене фустаниве не ми се исти? https://www.crnobelo.com/novosti/sh...o-iskopirala-autfitot-smeshno-e-i-ne-e-vo-red
А една сличност фустаниве, леле. Очно одделение, дали се слушаме?! Врска немаат инаку, не ми се ни слични, не па исти.
На Ариана е многу поубав, се гледа дека има концепт. На Карлеуша личи ко куп тул поминат со еден конец.
Што сторило девојчево со пластични операции? 23-24год има мислам. Ко во пластична кукла да гледам, а не жив лик. Ај не ни рекла дека е грда, може атрактивно изгледа. Ама за мене ова не е убавина. Вештачко ептен стари слики:
Она е. Добро да коа ја загледав добро изгледа нема многу пластика правено, ама така делува целосно коа ја видиш. Дека многу неприродно. Носот и градите и се правени. А можно е и устата
Еден период многу атрактивни беа Jala Brat,Buba Corelli, Maya Berovic. Сега нешто ги снема. Изгледа толку од нив..