Претпоследната песна е негова. Што да гуглам? Самото тоа што за тебе е ова добро пеење и воопшто го нарекуваш пеење кажува доволно.
Пак ќе ја спомнам Луна и Задруга Татко и беше влезен од старт, не ми се допадна тоа, човек на повозрасни години, на пола може татко да им е, али ај некако тераше добро. У меѓувреме Луна кажуваше на интервјуа дека тоа е пекол и не се враќа никад, си прави кариера.И одеднаш Луна опет уџе у Задругу И се смири одма со Марко и пак истите глупости, за кратко време се врати на дното што беше. Ајде Луна ко Луна ја знаеме, тешко се опаметува. Ама кога видов сега и мајка и Анабела влегла таму И сега фамилијарна драма таму, мене ми е веќе жал за тоа семејство.
Заради карантинов пукнав од досада и серии и почнав нив да ги гледам. Хаос не ја оправдувам никако Анабела, да и го полни мозокот дека има пред Карцином?? кога читав имала само инфекции некои.. Греота за децата од вакви нефункционални семејства...
Не знам во која категорија спаѓа. I'll just leave it here.. https://m.off.net.mk/net-roulette/l...MtvJLYCtNK7FFjgGw5L2dMOIQ1zXtASh7884kc60MHg9o
Колку и да ми е досадно , не би гледала Задруга , Парови или било кое друго реално шоу . Можеби само Преживеан , другиве се дно дна . Бев , јас мислам дека не само Кина , туку целокупно како семејство си имаат психички проблем . И не го оправдувам влегувањето на цело семејство во Задруга , подобро да си плателе семејна психо терапија , сигурно ќе им помогнеме разговор со психолог , колку толку . И да , им плаќаат за тие да се појават таму . Баш скоро ми излезе вест дека на Голубовиќ му плаќаат огромна сума на пари за да влезе во некое од реалните шоуа ( не го отворив постот и не знам колкава сума точно ) . Среќа што знам да препознаам квалитет од trash , па не гледам вакви срања , а сестра ми на пример ги гледа . И не разбирам како и зошто на некој му е интересно да ги гледа . Луна , Која , Анастасија на Цеца , и сите кои преку ноќ станаа пејачи/ки , не знаат да пеат . Џабе е што имаат познати родители . Со аутотјун и баба ми ќе може да пее .
Автокоректов ќе ме убие еден ден каква Кина човече Луна , а она Која , требаше да биде Кија Коцкар . Кој не го разбра мислењето погоре нека го прочита ова , што е дел од самоцитирање , ги поправив грешките на автокоректот .
Ја почитувам Карлеуша, и го загледувам профилот на инста чат пат. Но,сега ме запрести. Женава има 40 години и ваков вокалубар. Наменето е за Анастасија,на Цеца ќерка и. Децата не и се криви ништо,она има проблем со Цеца.
@buba4e89 Ни Анастасија не е цвеќе за мирисање,ама се сложувам за вокабуларот на ЈК. Јез да е стално таква самоуверена и дрска на јазик,ама овој пат претерала. Истово можела да го каже без таква пцовка.
Јас на ФБ видов А што проблем имаат Цеца и ЈК ? Мислам дека и тие не паметат веќе е толку време има поминато откако за прв пат седнаа во суд . Ако била ЈК испровоцирана од Анастасија , тогаш оваа и вратила ( и Џеки не лае ако не го чепкаш ) . А дека лошо пее ќерка и на Цеца , тука е права Јелена . Не дека она поарна , ама има разлика од кокошка до пиле .
Еве по кој редослед иделе "разговорите". Не била лично испровоцирана Карлеуша, но сепак тоа што го пиша за Аркан е факт. https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw37yu7cgiks1Yzjq7cKIFe-&cshid=1589222775371
Уствари целата работа е кога го убија дечкото на ЈК, тогаш ја наклевети Цеца демек она го убила и така едно 15тина години се влечат по судови
Како може Цеца да и го убие дечкото на ЈК, ај да речеш Аркан во ред. Ама Цеца? И што е Цеца виновна за злоделата на Аркан? Тоа што му била сопруга не значи дека го подржувала во злоделата. А стварно никој не ја повика ЈК сама се пронајде. И океј и да има ривалство, не мора да биде ЈК волку злобна. На сторито зборува за децата и дека децата страдале поради Аркан, а напаѓа дете. Би рекла 40 годишна да се преиспита малку, ама сувишно е.
Цеца е мајка мафије, најдобри другари и' беа Легија и Земунски клан. Дури има и многу теории дека е умешана у убиството на Аркан
Да е толку чиста Цеца немаше да дреме една година дома заради поседување на оружје и куп други работи.
Увау, пуздер се напраиле. Оваа малава боље и да не се брчка кај шо не и место, гревовиве на мајка и’ не може никој да ги испере.