Ај може го крстиле по Жељко Митрович, или па по синот на Милјана Кулич... Која го крсти детето по Митрович.
На нив им се роди наследник боле ги за Богдана некоја јебачица на Вељко таков мајд сет ми имаат некако таков впечаток, може не е така реално можеби грешам али според клипови
Како и да е , сепак не е во ред што направија прослава со многу луѓе во време на корона вирус , се знае во вакви услови треба само најблиските роднини да се присутни а кај нив се што мрда и " се мириса " со Цецка беше на прославата, која патем изгледа во затворен простор им беше . Колку и да нема мерки за забрана во Србија , колку и да е лабаво , колку и да е мал бројот на новозаболени , требаше да мислат на истиот тој внук и син што го имаат . Мало бебе е аман , стрпи се , извини се на пријатели и подалечни роднини , ќе ги поканиш кога ситуацијата ќе се доведе до некој ред .
Буквално истото мислење го имам, она е последната особа што се слуша во таа фамилија, или е скроз без гласна буква. И самата таа ми има таков впечаток оставено, после свадбата и фустанот од Цеца.
Нормално дека по Аркан е бебето, не мора Вељко да потврдува Туку тоа со невестинскиот фустан на свекрвата ми беше...многу кринџ А не сфатив што се случило на излегување од болница, кој излегол прв не го разбрав муабетот Вечера треба да правам, види јас со што се занимавам Едит: го најдов видеото, сфатив за што сте збореле. Дали сериозно Цеца и кажа, оди ти напред, јас ќе сум со бебето, кога влегуваа во кола А Вељко на излегување им вика да се не сваџамо на новинарите бе
Не планирав да го гледам ама после ова морам, дали сериозно ова се случувало? Па и шпанска серија направиле. излегува таткото со транспортер со глава од лав, со синот крстен по таткото воен злосторник. По него иде снаава што служи како украс во фамилијава и да раѓа деца, девојка од 20тина години со напумпана уста и невестински фустан од свекрвата. Никој ни рака не и подава. А позади нив иде свекрвата, ништо не бидува без свеќи. И таа дава уптства кој каде да седне. Па таа седнува позади со бебето, а мајкава напред. Шо има мајката со бебето да биде. Свекрвица е овде, а таа знае се најдобро ауууу па ова ни у ЖДМ го нема. Ваква свекрвица и таму не се наоѓа
Синот на Цеца е пример на сопруг со кој НЕ сакате да сте во брак. Жената не е битна што го раѓала таму шо се мачила. Битно е он да не се сваџа.
Нели едно време еден од синовите на Аркан беше гласен по социјални мрежи против Цеца? Што се случи со него? Нели ке ја тужеше нешто така збореше...
Каква катастрофална грешка. Па нормално тигар Од толку многу детали во дешавкава, мора нешто да утнам
Цеца и фамилијата Вељко, Жељко, Анастасија па и Богдана никогаш нема да ми бидат познати личности кои ќе ги гледам со восхит, посебно Вељко и Анастасија кои живеат од славата на родителите и прават само скандали. Кич фамилија и премногу форсирани од медиумите и народот како којзнае што се направило се родило бебе и било внук на Цеца , па многу битна работа за нас....И онака ми се без вкус , Вељко изиграва некој јак маж па ајде демек да не се караме смирете се оти јас не можам да се смирам, Анастасија уште е млада, згодна е и прави многу скандали , кич стил, не знам некако ми е претерано и не ми се допаѓа никој од нив