Дека се катастрофа Ражнатович се, докажано е ама навистина па се изначитав глупости свекрвата седела назад, како се осеќала Богдана, како кукла била безгласна, само за деца раѓање ја чувале не ги бранам знам какви се ама па и ние трачараките за глупости се фаќаме
па да де. Не ваљда цепиме озбилни муабети во темава? Мислиш стварно ме интересираше кај седела свекрва ти
И јас седнав напред со маж, а назад свекрвата со бебе. Не гледам проблем во тоа. Малку претерувате со коментари. Што требаше да ја носи на раце ли Цеца снајкава? Ни транспортер можев да кревам ни носам и напред имав поголема комоција. Со царски бев и јас. Мене ми стои и како чест што и рече Цеца напред да седне.
После прославата за внукот Цеца позитивна на корона https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3200199-ceca-pozitivna-na-korona-virus
Јас пак видов вест дека фризерот на Цеца и Анастасија е позитивен , а присуствувале на забавата за бебето и предупредува сите што биле во негова близина да се тестираат , како и шпекулации дека некоја водителка била позитивна по што цела фамилија Ражнатовиќ се тестирале и се негативни моментално . И кај нив новинарите си вадат информации од ракав , колку за кликови . Се додека Цеца не потврди , се им е на стаклени нозе .
Дaли и вooпштo ќе пoтврди. Вo линкoт пoгoре пишувa декa нaпрaвилa тест преку крв и бил негaтивен, нo пoтoa нaпрaвилa и тест сo брис oд нoс и грлo и тoј испaднaл пoзитивен.
Знам , прочитав , и ако има барем малку совест , ќе потврди доколку е точно , сепак се работи за вирус кој не кај секој поминува лесно и незабележително .
Премногу важност нашиве даваат на жена и семејство на воен злосторник. Ај разбирам во Србија да се занимаваат со неа,ама нашиве отекоа. Многу е важен секој детал од нивниот живот кај нас.
Сега видов на Инстаграм ставил стори Вељко и вика: "ко оче да сврати на короницу" и Цеца дофрлува: "ми више не морамо да носимо маске" и си се смеат.