Ко што знам јас месара имаат, или по во месара работела. На денот на свадбата ги интервјуираа другите вработени таму.
Ама да беше онаква природна немаше да го фати за дечко синот на Аркан. Сигурно ќе имаше некој со барем некоја мозочна клетка, некој обичен смртник што не се пали на напумпани “лепотици”
Го слушав Саша до сега. Новите песни му се убави особено Моја Малена но дали музиката е превземена од Cuando me Enamoro од Енрике или се работи за купена песна па преработка. Го сметам за професионалец кој верувам не би копирал од другите.
И жената на Жељко Јоксимовиќ позитивна на корона. Имало и други од мекиците кај Цеца. А ќерката си шета по кафичи вчера, имаше вест. Се е заминато..
Мислам треба самоизолација 14 дена, па пак тест. Рано ако е направен може лажно негативен. Кај нас знам вака дека е, ама еве кај нив не.
Она си знае. А реално и кај нив некад не знаат кај тераат.Баш зборев со другарка ми прееска и еве што ми кажа
Профатибилен бизнис ова со пилињата значи Порано била поубава. Ама ете Жељко барал нешто слично на мајка му, напумпано
Дали сте озбилни со муабетите дека Цеца и Вељко биле позитивни, а бебето го носеле и се смееле на инстаграм. На таа пара не се толку прости да не го заштитат новороденчето. Бог знае каква нега добива, не бидете смешни Богдана ми е лепотица. Може нејќе да има кариера и сака да се посвети на мајчинство. Ништо лошо. И мене ми беше смешен моментот кога тргна да си влезе кај бебето, а Цеца и кажа јас со бебето ти напред, ама сигурно не е присилена на ништо. А муабетите со напумпана уста не ги сфаќам. Ако не и се свиѓала ја зголемила. Вие се фарбате, се шминкате, се депилирате? Е зошто, ајде природна убавина нели.