Ја имаш видено Сања од hurricane како изгледала претходно? Како некое страшило била.. Убаво имаше напишано некој дека ако ожените некоја таква децата нема да ви личат на таа сега што ја гледате туку на таа претходно.
Јас да ти кажам искрено, не ги ни знам Од маж ми знам така по некоја песна зашто он знае некогаш да си пушти од оние глупите (утепај ме сега ниедно име не ми текнува), оние auto tune глупи песни и не разбираш ништо од текстот и јас му ги хејтам. Од таму ги знам овие пластиките ама кога видов како изгледале претходно... Анастасија пример прав Аркан е, сега е доста поубава, а не е многу пластична. Онаа снаата на Лепа Брена исто, види ја претходно и сега. Е сега за децата не знам, нека му ја мислат
Колку што имам читано само Ксенија од групата била вистинска лепотица без пластични операции иако најмалце ја бива за пеење.
Не ги пратам сите фаци во Србија али овие ептен ги слушам и затоа знам за нив. Сега сите така пеат и тоа е модерно да се мачиш да разбереш нешто.
Како бе ко страшило пред да прави операција? Дали само мене многу ми се допаѓаат пред корекциите? Не знам дали е до мојот откачен памет ама човече колку се природно убави.. Не гледам буквално никакви недостатоци. Нула. Многу ми се допаѓа човечката природа и тело, сакам уникатност, не репететивни закосени очи што ги има секоја трета богаташка..
Јас сум да се забрани фотошоп и фејсаппс.И колешки гледам го праат тоа, и помали од мене.Шо се пеглаш, шо се мучиш кога ќе те видиме у живо? И ја се сликам со Снап филтери, да не се праам часна сестра, ама не мењаат личен опис.Ми става некоја розе боја тој.Логично се глеа дека е филтер, цела слика се бои, не фацата само. Ама да фатам да се пеглам сеа, еј брчка, еј цицкава, еј бублицава...ало А 90 % од нив кога ќе отворат уста се...глупи ко даска. Боље да читнат нешто него да се пеглаат. Мене коа ќе ми кажат ,,поубава си у живо" не знам како да го сфатам тоа АХАХАХХА, не ме бива за фотошоп јбг.А не ми ни треба И со операцииве. Ај сфаќам нешто, нос, цицки, ептен ако се ужас.Ама цели бре? не им викаат докторите ,,доста застани"? ја сфаќам и пари и се`, ама не е здраво, а ни убаво https://www.google.com/search?q=tar...mSfEDHVtBAdAQ9QF6BAgIEAE#imgrc=Gj3PymGkdPzBrM или вакви некои.Дали мисли дека е убава? и кој ја лажел. Ја сум исто самобендисана, и не може некој да ме убеди дека не сум убава или нешто.Ама ова? https://www.google.com/search?q=tar...mSfEDHVtBAdAQ9QF6BAgIEAE#imgrc=9rbYkqwNXfbe3M па да ја видам ќе паднам у несвест од страв
Се сеќавам на оваа што имаше напишано... немало да престане со операциите.. Не знам дали си и го отворила инстаграм профилот.. Ја имаа објавено на фб. Само не ми текнува кој портал. Коментарите што ги читав ми беа врв.
Да не се лажеме не се сите природно убави. Колку само обични девојчиња од мк што ги знам се совршени али некои од овие на ништо не личеле претходно..