По одвратен створ нема на сцената. Алал да и е на една натпреварувачка кога оваа и рече дека не знае да се облекува, да ја гледа неа на Инста, демек она е пример и натпреварувачкава и рече: Јас не можам да се разголам до толку. https://vm.tiktok.com/ZMLpS43a8/
Јака им душа на сите што идат на шоуво без разлика како пееле или се облекувале. Сум начекала неколку пати. Ќе заврши пеењето, па овие од жири се дерат, фрчат пцовки, најпогрдно ги вреѓаат натпреварувачите, меѓу себе се караат, па со висок тон им викаат ти не знаеш да пееш, шо мајка бараш тука, ваков си таков си, човече... Сите таму ми личат ко со некои тешки комплекси насобрани па ги истураат врз млади луѓе што замисли најголем грев во животот им е што испеале лошо на сцена
Точно, и јас имам неколку пати гледано кога беше Карлеуша во жири, катастрофа однесување, а да не збораме за тоа како се облекуваше, другите премногу си дозволуваат со критиките, друго е на некој да сакаш да му помогниш и да му дадеш критика, а друго е да го навредуваш. Гледав и со Цеца неколку пати, каде каде има разлика од Карлеуша, и во облекување и во коментари е многу по прибрана, не навредува. Жирито ми е скрос некултурно, се надвикуваат, зборуваат истовремено...
Не е случајно, пали кај народот и си земаат огромни пари за тоа. И јас имам гледано и баш е права слика за Балканов, култура под нула. Додуша има(ло) и други српски натпревари па не се однесувале така, како што реков намерно го прават такво сељачко.
Тоа генерално го прават заради шоу и гледаност. Затоа и толку долго опстојува како натпреварување. Пали тоа кај народот како што пиша Енџи. А Карлеуша им беше погодена за таа позиција. Цеца е поинаква особено кон кандидати нема никогаш да се испонаша, таква е како личност, со жирито може да се вчепка, ама со кандидатите е умерена.
@Bratot Оти не кажуваш дека се отследиле на инстаграм Јеца и Кање? А јас и ти што филмови си направивме овде
Шоо збораш бее Џабе ли Јеца наша се излепи со тракиве, ахх Кање аххх несреќо една, проклет био и остао... #ДулеиОгиДишетеРаетСега
Верувал или не, реална личност е. Мислев психоза доживувам кога и го отворив акаунтот, ама уствари вистински постои..
Ајде ќе го гледам после видеово. Иначе баш тоа правев муабет вчера со моите. Им пуштив една Шејла од ѕвездите на гранд да ја слушнат како испеа во првиот круг. Им викам овие во idjshow нема шанси ова да го испеат. Баш погледни ја девојката. Каков глас има. Се наежив додека ја слушам. Само не знам што бидна после со неа. Ја немаше.
Првата е Шејла, а овој Стефан победи од жирото во idjshow. Не се ни споредуваат. Слушни ја разликата. @Bratot Дај му на овој Стефан да ги испее песниве ќе се изгуби. И онака е изгубен. Така делува. Као нешто да му фали. Врска немам зашто толку го величаа. Јесте дека секој си пее своја музика али едниов што победи ваму не може ни да се спореди со девојкава во ѕвезде гранда.
Сите портали пишуваат за смртта на сопругов од Пишек, наводно ненадејна смрт за време на секс масажа со неговата љубовница, нека почива во мир човекот Вараш жена како Николина Пишек? Знам глупаво ми е последно ама стварно е преубава, ко грчка божица
https://www.brif.mk/vidoje-ristovik...C2NNMe1KJRQWbPeqEqzOMIRtIt29bvJCSdmjlzkHcRka4 Не знам колку годишна била, а и каква врска има ако имала 60години?