Е што ќе каже.. Ама јадна Николина ништо нема да добие наследство. Овој немал ништо на негово име се на име на татко му било.
Стварно , Николина за него прелепотица, ама едно со друго нема врска,тоа е . И многу долг и оставил прочитав. Како и да е ,жално за детенцето
Теа Таировиќ во еден ден објави 9 нови песни и за секоја песна професионално изработен спот, очигледно е вложено доста труд и финансии. OVOG PUTA ZAISTA GORI BALKAN: Tea Tairović objavila novi album Пред некое време Џамбазов имаше "срцепарателен" статус како него не го плаќале исто со пејачите од Балканот кои пееле тука, но за разлика од него кој си ја испеал "Жаклина" останатите вложуваат големи пари, зад нив стојат јаки продукции и нормално дека ќе бидат и повеќе платени, тоа треба да му е јасно. Е пак Игорее то е, гори Балкан https://mms.mk/279847/Ич-не-ме-барајте-за-вас-дечки-сум-недо/ Џамбазов сними спот за фолк-хитот „Жаклина“
Епа јбг Џамбазов нема цицки за да ги тресе на ромски свадби и да собира бакшиш. Нити па го викаат по клубови во Србија како ние шо ги викаме нивните. Споредуваш некако баби и жаби. Најверојатно е до вкус ама подобро Жаклина би ја слушала отколку овој шунд.
Слушај ти шо сакаш твоја работа, инаку споредбите се на Игор јас само го пренесувам тука тоа што тој го пишува.
Па да, додека тој прави споредби помеѓу него и останати пејачи омаловажувајќи ги, треба да му е јасно зошто се повеќе платени, затоа и го потенцирав тоа.
Таша слави роденден, искршила 10.000 евра. Туку, се убаво, настапува, има добри песни, ама нема никаква харизма и комуникација со публиката. И друго, ставиле слика Ражнатовиќ и Гудељ, ама Богдана ја нема. Може па Жељко го успивала
Не верувам Инаку да, фудбалерот ич не ми е убав, па и во тренерки бил на роденденот Таша во шљокици, он во тренерки Добро, и нему му светкаа тренерките.
Мислам дека друга беше споредбава, комшиите се цел пакет со се продукции, монтажи, инвестиција. У превод фрлаат нешто, вложуваат за да им се враќа. Нашиве се исти ликови, најчесто со преработки на песни каде самите се и текстописци и аранжман и сценаристи и секоја можна улога, очекуваат БУМ со минимален труд и публиката најчесто им е крива ако не се слушани. За музика ти си двигател и треба да знаеш како да ја наметнеш на публика, ако не ти успева смени нешто, опипај пулс, со сила слушајте ме и елајте на концерт не бива.
Порано се облекуваше како жена ради публицитет а сега е со скроз променет имиџ, ради публицитет беше облеката, а иначе геј си е Азис