Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Балкански скандалозни јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од referentka, 15 јануари 2019.

1. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.575
    3 фустани сменила и коштале 90.000 евра, ај 9000 во ред да поверувам ама 90.000 мало сутра. Нека намалат малку со лажгите кај порталите што плаќаат да ги пишуваат.

На Tajnaotrovna, Волкот, Angie1432 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Тортава ме занима шо пари е?

На DoubleK и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  3. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    abe kako ne sho svadba kje bese od pola mılıon :D

4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Јас пак верувам дека свадбата ги чинела толку многу, ама сепак и во добивка ќе бидат, имаа многу познати гости кои јако ќе се покажат парично кон младоженците. Плус самите младоженци, машала не се за жалење парично и колку само се расфрлаа со евричи кон пејачите кои се фаќаа вечерта за микрофон да пеат:D

На СуперДевојка и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  5. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Мене ова ми е многу обично за пола милион евра. За тие пари на некој остров свадба ќе праам шо се вика.

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Кога “обичниов” народ прави свадба од минимум 10 000 евра па нагоре, шо остана за познативе. А и зошто да не, имале-направиле, не му зеле на некој од џеб. Свои пари како сакаат ќе ги трошат.

На Michaelalala, Bratot, oblace1 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Чиста глупост ми е свадбава. Три фустани лоолл.
    Сепак, тоа е. Со среќа нека им е.

На Tajnaotrovna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Па да. Катарина откако е пејачка, со години пее низ Европа и кај не, добро платена е, исто и Гобелиќ има парички, плус игра за Црвена Ѕвезда а тие се шампиони во Србија, затоа велам верувам дека толку потрошиле.
    Само Зорица Брунцлик и маж и, хармоникашот колку пати ги китеа со 100, 200 евра постојано, башка и другите што им пееа.

Познати се Србите по просеравање, не значи ако имаат пари дека се е со стил и вкус, ама ете си прават ќеф луѓето.
    Не ми е некоја лепотица Грујичка, не е ни вокално јака пејачка, ама си смени личен опис жената и си прави пари. Си се нашле со Гобелиќ, тој ми е ко некое дете покрај неа, муле фаца ми има, се гледа дека Кача е главната дома:D

На Bratot, DoubleK, Izaabella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    933
    Допаѓања:
    5.100
    Мене лично ми е тотален апсурд трошење волку пари на свадби. И милиони да имам не давам за ваков кичерај. И за синот од Цеца свадбата ми беше катастрофална, исто и од овие шо се сега на тапет. Воопшто не ми се свиѓаат вакви бљувотини и не знам како може вакви дешавки да им се пример и на нашиве, па кредити се подигаат бре за да се токмат со овие тн. фаци. Ужас, демек ‘гледајте нè, чудете се’. Ама тоа е никој не прави свадба за себе, туку исклучиво за да видат другите и затоа сме до ова дереџе стигнати, па ги копираме свадбите на овие шлајмови, а не се огледуваме на некој со помодерен стил.
    Штом веќе заминав од темата да кажам и дека од многу вакво глупирање, свадбиве во Македонија се дојдени на ниво дно дна. Како 3 различни свадби да се прават во исти ден- со тањир со испечена глава од прасе со јаболко меѓу заби се игра на ‘Sex on fire’ и као ова е fashion и многу јако. И после ќе слушаш цел живот коментари како нивната свадба била најубава и сите гости им викале дека како нивната свадба немало нигде. Па нормално, шо да ти речат- дека им се повраќало од тоа колку се било за никаде!? Damn it.

На M.B., azelea и andrejko82 им се допаѓа ова.
  10. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.309
    Допаѓања:
    19.657
    И за година две ќе пишува по таблоидиве се разведуваат... Што јаделе за тие пари злато..

На Tajnaotrovna и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  11. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.059
    Допаѓања:
    10.701
    Јелена Карлеуша се разведе? :?:

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Не.

13. Caramell

Caramell Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    378
    Што се случува со Милан Станковиќ, сакал да оди во манастир?? И дали се заедно со Рада, наводно таа го разубедила..па и свадба планирале ако е точно..

14. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.059
    Допаѓања:
    10.701
    Зошто во манастир?

15. Caramell

Caramell Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    378
    Milan Stanković nije postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve tvrdi jedan od monaha pomenutog manastira.

Naime, kako se Milan okrenuo veri, nagađalo se da je pevač postao sabrat u ovom primorskom manastiru, kao i da planira da se zamonaši.

Jedan od monaha u ovom manastiru, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti, potvrdio je da je pevač bio njihov gost, ali da to nije ništa neobično.

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama - reko je kaluđer.

На cresa-jagoda и cooll им се допаѓа ова.
  16. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.596
    Допаѓања:
    15.927
  17. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.020
    Пишуваа порталиве дури и за имотот како го поделиле....до толку измислуваат?

18. Beatris

Beatris Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    2.364
    Дали некоја ги следи Владан Савич од Магла банд и Јована Јоцич? Вчера го гледав Владан во Ами ѓи, многу слаб и пропаднат, го прашаа за новиот дечко на Јована. Баш среќен пат изгледаа, што се случило знае некоја?

19. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Јас го следам Владан на инста , но немаше баш многу информации околу нивната разделба , освен она класичното - минуваме низ тежок период , почитувајте ја нашата приватност .

На celineparis и Beatris им се допаѓа ова.
  20. Amelia.

Amelia. Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    685
    Јас само Јована ја следам и мене искрено, не ми изгледаа баш како складан пар. Таков некој чуден вајб ми даваа па не се ни изненадив кога дознав дека се разделиле.

На celineparis и Beatris им се допаѓа ова.