Балкански скандалозни јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од referentka, 15 јануари 2019.

1. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    2.577
    3 фустани сменила и коштале 90.000 евра, ај 9000 во ред да поверувам ама 90.000 мало сутра. Нека намалат малку со лажгите кај порталите што плаќаат да ги пишуваат.

На Tajnaotrovna, Волкот, Angie1432 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.685
    Допаѓања:
    25.264
    Тортава ме занима шо пари е?

На DoubleK и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  3. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    53.475
    abe kako ne sho svadba kje bese od pola mılıon :D

4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.282
    Јас пак верувам дека свадбата ги чинела толку многу, ама сепак и во добивка ќе бидат, имаа многу познати гости кои јако ќе се покажат парично кон младоженците. Плус самите младоженци, машала не се за жалење парично и колку само се расфрлаа со евричи кон пејачите кои се фаќаа вечерта за микрофон да пеат:D

На СуперДевојка и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  5. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.685
    Допаѓања:
    25.264
    Мене ова ми е многу обично за пола милион евра. За тие пари на некој остров свадба ќе праам шо се вика.

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Кога “обичниов” народ прави свадба од минимум 10 000 евра па нагоре, шо остана за познативе. А и зошто да не, имале-направиле, не му зеле на некој од џеб. Свои пари како сакаат ќе ги трошат.

На Michaelalala, Bratot, oblace1 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Чиста глупост ми е свадбава. Три фустани лоолл.
    Сепак, тоа е. Со среќа нека им е.

На Tajnaotrovna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.282
    Па да. Катарина откако е пејачка, со години пее низ Европа и кај не, добро платена е, исто и Гобелиќ има парички, плус игра за Црвена Ѕвезда а тие се шампиони во Србија, затоа велам верувам дека толку потрошиле.
    Само Зорица Брунцлик и маж и, хармоникашот колку пати ги китеа со 100, 200 евра постојано, башка и другите што им пееа.

Познати се Србите по просеравање, не значи ако имаат пари дека се е со стил и вкус, ама ете си прават ќеф луѓето.
    Не ми е некоја лепотица Грујичка, не е ни вокално јака пејачка, ама си смени личен опис жената и си прави пари. Си се нашле со Гобелиќ, тој ми е ко некое дете покрај неа, муле фаца ми има, се гледа дека Кача е главната дома:D

На Bratot, DoubleK, Izaabella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2017
    Пораки:
    940
    Допаѓања:
    5.182
    Мене лично ми е тотален апсурд трошење волку пари на свадби. И милиони да имам не давам за ваков кичерај. И за синот од Цеца свадбата ми беше катастрофална, исто и од овие шо се сега на тапет. Воопшто не ми се свиѓаат вакви бљувотини и не знам како може вакви дешавки да им се пример и на нашиве, па кредити се подигаат бре за да се токмат со овие тн. фаци. Ужас, демек ‘гледајте нè, чудете се’. Ама тоа е никој не прави свадба за себе, туку исклучиво за да видат другите и затоа сме до ова дереџе стигнати, па ги копираме свадбите на овие шлајмови, а не се огледуваме на некој со помодерен стил.
    Штом веќе заминав од темата да кажам и дека од многу вакво глупирање, свадбиве во Македонија се дојдени на ниво дно дна. Како 3 различни свадби да се прават во исти ден- со тањир со испечена глава од прасе со јаболко меѓу заби се игра на ‘Sex on fire’ и као ова е fashion и многу јако. И после ќе слушаш цел живот коментари како нивната свадба била најубава и сите гости им викале дека како нивната свадба немало нигде. Па нормално, шо да ти речат- дека им се повраќало од тоа колку се било за никаде!? Damn it.

На M.B., azelea и andrejko82 им се допаѓа ова.
  10. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.334
    Допаѓања:
    19.762
    И за година две ќе пишува по таблоидиве се разведуваат... Што јаделе за тие пари злато..

На Tajnaotrovna и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  11. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.132
    Допаѓања:
    11.022
    Јелена Карлеуша се разведе? :?:

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Не.

13. Caramell

Caramell Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    379
    Што се случува со Милан Станковиќ, сакал да оди во манастир?? И дали се заедно со Рада, наводно таа го разубедила..па и свадба планирале ако е точно..

14. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.132
    Допаѓања:
    11.022
    Зошто во манастир?

15. Caramell

Caramell Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    379
    Milan Stanković nije postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve tvrdi jedan od monaha pomenutog manastira.

Naime, kako se Milan okrenuo veri, nagađalo se da je pevač postao sabrat u ovom primorskom manastiru, kao i da planira da se zamonaši.

Jedan od monaha u ovom manastiru, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti, potvrdio je da je pevač bio njihov gost, ali da to nije ništa neobično.

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama - reko je kaluđer.

На cresa-jagoda и cooll им се допаѓа ова.
  16. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.085
    Допаѓања:
    17.393
  17. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.118
    Пишуваа порталиве дури и за имотот како го поделиле....до толку измислуваат?

18. Beatris

Beatris Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    2.364
    Дали некоја ги следи Владан Савич од Магла банд и Јована Јоцич? Вчера го гледав Владан во Ами ѓи, многу слаб и пропаднат, го прашаа за новиот дечко на Јована. Баш среќен пат изгледаа, што се случило знае некоја?

19. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.907
    Допаѓања:
    25.595
    Јас го следам Владан на инста , но немаше баш многу информации околу нивната разделба , освен она класичното - минуваме низ тежок период , почитувајте ја нашата приватност .

На celineparis и Beatris им се допаѓа ова.
  20. Amelia.

Amelia. Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    1.133
    Јас само Јована ја следам и мене искрено, не ми изгледаа баш како складан пар. Таков некој чуден вајб ми даваа па не се ни изненадив кога дознав дека се разделиле.

На celineparis и Beatris им се допаѓа ова.