Случајно видов деновиве стори кај Јеца, нешто од него имаше споделено, им влегов во профилите, и оп, двајцата се следат нели скоро се следеа, па се отследија
Драмата продолжува, Богдан сподели разговор од таткото на девојката која загина во сообраќајната несреќа, која ја предизвика синот на Митровиќ. Одговорот на Митровиќ беше следен:
Од секогаш имала она проблем со алкохолот колку што знам. Ана ќе ја тужи пошто наводно тоа што го кажува Јелена не е вистина дека Ана се дрогира.
Ја од свадбата едно приметив, со сета почит спрема нејзиното образование и кариера Јелена вака по забави има тинејџерско однесување т.е незнае да се забавува, се клати ко некоја будала а никој не ја регистрира. Уште нешто што забележав меѓу младите нема ама баш никаква хемија. Еден момент што ми падна во очи, како само фино девојката го заобиколи брат му кога тој ја чекаше пред маричарот.А тој си остана со скрстени раце. Очигледно е дека и била намерата да се упика у фамилијата, изгледа сите машки од фамилијата се такви без мозок за жените.
Стајлингот ми е пре пре добар, но како за у канцеларија. Не морала халјина, има и други аутфити погодни за свадба.
Значи ок е да се скромни, но ова е претеризам , не соодвествува со пригодата ич. Како за на работа и е комбинацијата. Има елегантни фустани кои таа може да си ги дозволи кои воопшто не се кич . Пример
ова е за венчавката во црква. без разлика што е истата помеѓу тесен круг на луѓе, сепак се сложувам дека е целосно промашена.
Штом не е со сарми на глава, нашминкана како б'лгарска певаљка и облечена како гранд фуфица, џабе и е Што е тоа непочит!!! Се знае бре како се оди на свадба!!!
Аааа меее пратиииш Тоа ми се допаѓааа Само нешто си утнала, потсети ме каде сум го плукала неговиот изглед? За стајлингот од Новак на сите свечености е прикладно облечен за разлика од жена му
Никој не спомна ваков стајлинг, ко демек обичниве смртници шо одиме по свадби се облекуваме као певаљки… Јелена е прикладно облечена за на работа на шалтер во банка или ко тие што стојат зад политичарите на митинг. За на свадба и мене не ми одговара овој изглед.