Можеби има некоја корекција. А може и да е природно, сепак на постарата слика е младо момче од околу 18-20 години, а сега 35 ги има. Веќе не е плав, со долга коса и без брада и повеќе до израз лицето му доаѓа.
Сепак Митровиќ му го затвори Јутјуб каналот на Богдан. ФОТО | Јутјуб-каналот на Бака Прасе е избришан
Ај седи мирен да не ја купи и Фемина. 16 милијарди тежи човекот. Прасето знаеше со кој се задева. Сега му е прекасно.
Сакаш да кажеш дека и ние тука сме сите за во лудница ли? Абе и сопственикот на Хепи телевизија која го емитуваше реалното шоу "Парови" беше моќен човек, но после скандалот со човекот од обезбедувањето во продукцијата и неговото сведоштво и изнесувањето на докази за се што се случувало таму, беа принудени да го прекинат самото реално шоу и веќе да не се одржува. RIJALITI PAROVI SE VIŠE NEĆE EMITOVATI? Luksuzna vila u Zemunu će još dugo biti bez takmičara, evo i zbog čega
Не, ние сме и не се задеваме со него. Можеби ќе успеат да му ја укинат Задруга и тоа би било единствено нешто што би можеле да му направат. За друго тешко. Со власта си е он, цвета љубовта.
Зошто? Не сум го следела ама што толку лоши содржини имал па да биде редно? Објасни накратко ако можеш
Кики Голубовиќ ми е дефинитивно најјака балканска фаца, колку само се смеам на негови интервјуа, со каква страст ги опишува дешавките од минатото ништо не му верувам, баш мафијашки манекен
Имав многу лошо мислење за него се до сезонава на задруга. Интересна фаца, какви зборови користи, највеќе ме смее од сите. Претходно не сум гледала задруга, овие 2 сезони дека по дома сум и најврвна фаца од сите ми е во задруга.
Цеца ќе снимала некое шоу кај што ќе ја претставела цела фамилија, како да не и ги знаеме сите членови, од деца, внуци, сестра и слично, ама виде жената дека разноразни шоуа се штанцаат и дека се заработува и ај да си ја проба среќата и таа