А шо е со овие елитниве а затруднат, одма инста бришат? Да не им падне цената? Или да не ги прашуе народ од кого им е детето?
За Сораја нели се пишуваше дека имала сообраќајка, вистина беше тоа или матеше нешто? Оти некаде ко да прочитав дека бегала и се криела мислам во Црна Гора. Е што како, детали не знам.
https://lm.facebook.com/l.php?u=htt...DJnEfx5o3gPpM4tGY9vjes97UgoPWNbqL_F6ypsYPtMji Не ми се верува дека Карла е на сликите. Што се случило? Ја има некој видено во живо? Ваква е била? Или некои напраил фото шоп да се покаже дека е ногу јак.
Жената си има години и има накачеко килажа и се ќе беше ок, да не им јадеше го**а она самата на други за килажа и изглед.
Мене искрено не ми изгледа ова. Реално воопшто зошто на многу настапи ја прикажуваа нормално затегната жена со убаво обликувано тело. Сигурно не ги фотошопирале видеата на Тик Ток од настапите.И се чудам како ова може да се случи од еднаш
Јас не гледам прв пат. Сум видела повеќе пати. Не дека не е ок, само што она многу ги преработува сликите
Таа прави јак фотошоп и сите мислат дека изгледа топ. Изгледа како просечна жена на нејзина возраст. Лицето го прави мазно како на бебе од 5 месеци. И Дара Бубамара е една од жени на таа возраст кои се во криза за внимание и настапи. Кога би пеела добро, не ке треба да оди гола за да има настапи.
Карла ги преработува сликите, некој што работи за неа. Имаше еден фан ја праша зашто не ги објавуваш вистинските слики од тебе, она не му одговорила го блокнала. Така да, на тие години не може да има толку цврста градба, години се тоа а таа сака да е вечно млада. Некој нејзин близок извор имаше изјавено дека се боцкала за да изгледа слабо затоа што е стрвна кон храна, си јаде.
Ајде ќе ни пушти Таса, да се почастиме, ужива во Шпанија таа, мува не ја лази за ништо, чекала државјанство. Хм, по која основа не знам, за толку кратко време како ќе и дадат? Освен ако тајно није се удала