Не верувам баш дека е случајно, многу случајности кај нив. Од сам почеток по свој терк ја корјат, прво свадбата со фустанот од Цеца, требаше и Вељко костимот на татко му да го носи, ама не го облече, снашкава само. После детето Жељко, Цеца постојано на одмори со него, а родителиве ни на повидок, па видеото за откривање на полот на второво https://www.instagram.com/reel/CjawAZTjBiw/?igshid=YmMyMTA2M2Y= се' само си кажува, како за потомство само да им е, девојката трча по него да го гушне, тој не ја ни перцепира, јако мажиште, две машки. А раѓањево капак, со се името. Девојкава ко безгласна буква е. Ама не знам, може ептен е заљубена или и' годи, трпи и премолчува за популарност и богат живот. Можеби знаела што ја чека, па свесно се впуштила во тоа, кој знае...
Можно е или фрлија доста пари. Основ инвистиција Туку, ни Вељко не се експонира на Инста, ниту Богдана, а Цеца е главен водич. Мене ми изгледаат среќни. Не е дека ја газат Богдана, напротив, ми стои дека Вељко е навистина заљубен и посветен. Нема скандали, нема други жени. Е сега Цеца го шета внучето. Нормално, има пари и супер што го зима и го гледа. Плус Богдана беше и трудна. Мене ми изгледаат скроз нормално балканско семејство. Тука 90 посто сте со имиња на баби и дедовци, па и некој пра пра ќе улета. Скроз нормално
Ахх, со изненадувањата никогаш доста Вести од час во час шо се дешава: https://www.alo.rs/search?search_parameter=ceca (и деца) Можеме еден смарт часовник од Фемина, само овој пат колорот син дека машко Бате Саше Мијалков ли?
А шо да не не е ? Ајде ајде сеа да не се правиме од марс паднати, марсовци да не и идат по концерти, боже сачувај од фемина знам никој не и оди, тука све Моцарт го слушаат. Јбг сељачкото ама жената е ѕверка
Мхм. Со Бијонсе најдобри другарки се. Не заебавај Кој уште ја смета за фактор некој, певаљка ко и секоја трета, само што живее во луксуз кој и го обезбеди воен криминалец
Па добро можеме ние да ја сакаме или не,да ја слушаме или не,ама да и го оспориш успехот дека наполни Маракана и два пати Ушче не е во ред.
Видете, како и да е, ама Цеца на Балканот е институција. Не знам дали има и ќе има некој пославен од нејзе. И поуспешен. Реално. Нема некој што не ја знае и што не ја слуша. Бренд е.