Добро значи мажена е Јелена и има деца ама и овој шопакот е женет и има дете бе???? Пред година дена цела почетна ми беше со Луна Џогани и Слоба а сега со Јелена и оној....
Карлеуша ти е типична певаљка со балкански менталитет.Ми се грози некогаш од нејзините коментари и навреди кои ги упатува, според неа за да бидеш успешна пејачка мора да си 90/60/90 и со минич со пич. Иако на социјални мрежи нели се покажува како мед и млеко да и тече, не би рекла дека така е и навистина. А според видеава не ми изгледа дека е некоја лага.
Да бе да, па и Душко му се јавил на Огнењ во доверба да праша за добар адвокат за разводи. Која глупост, само за читаност прашање е и ова колку е точно до збор што е напишано...
Е добро де може лошо сум прочитала. Ама работава е пријател кажа, блиски нивни кажаа вака. Нема грешка, глупости!
ама и можно е...до сега сто пати се покажа дека кај има дим има и оган..ќе се знае до утре дали е вистина или не..
Го гледав тоа видео каде он поминува позади неа, ама погледни ги девојките кои поминуваат покрај неа а не реагираат на него. Всушност и ја да поминувам ќе дигнам глава да го одминам него, а вака изгледа не го гледаат девојките. А и што бара он со крпа во рака?
Зборуваш зa втoриoт дел бaш кaј женските штo поминуваат пoкрaј негo и тукa завршува и видеoтo. А тoa вo рaце не е крпа туку штиклите незини ги држи.
Добар брак е брак склучен пред Бога поради љубов, а не заради каква било корист. Не можеш да изневериш маж/жена ако ја сакаш и не можеш да наречеш хепи фемили маж и жена коишто изневеруваат. Затоа дојдовме до овој степен поради вашето поддржување на луѓето кои изневеруваат. Сѐ додека тоа се смета за нормално, ќе имаме такви бракови "хепи фемили" без љубов, а заради корист.
Хепи фемили не е само да не изневеруваш. Колку има што се земени од корист, не се изневеруваат па пак не се среќни.
Да. А во првиот дел тој држи нешто бело,дали маица или крпа не знам. Сега барав се е повлечено од фан профилите,стои само вториот дел од видеото. Се е чудно.
Во првиот дел во раце има телефон и штикли. Ваљда Вучич и помогнува повлекува се од интернет На почетокот кога избувна сето ова имаше една доста "сочна" секс порака од неа пратена на него но повеќе не може да се најде на нет пораката. Ако сето ова е вистина еве прав доказ дека "Карма из а беч" А ако не е вистина значи типацов е психопат не виден. Ако бараш битни ствари тогаш си во погрешна тема, оди во хуманитарни акции, здравствени проблеми па и во политика можеш да отвориш, ова е трачарска тема ладење муда
Во век каде што радодајките се синоним за верност и морал, а љубовта се потценува. Јас не изневерувам и сум против неверство, а ти штом браниш неверство..
Јаа не бранам неверство и за твоја информација не сум ни мажена Јаа само го кажувам тоа што со свои очи го гледам , така да све што кажа ти е гола вода