јок, имаше само некои најави, инаку она уште одма ќе отидеше концерти да праи. или пак можеби ја сум испуштила нешто
Јас зборувам за Балканот. За жал, се слуша ваква музика. Пак ќе кажам, џабе веземе, знаеме сите од кај се парите и зошто е називот српска мајка. Па наводно она управува со подземјето. Не знам колку е точно, ама после Аркан, она продолжила.
абе многу млада остана вдовица кај успеа да ги земе конците во свои раце. ја мислев само ја штитат , а она да ти била босс..
Можеби и зетовите си го наместија животот со нив сепак и они се имоќни имаат бизнис со пилиња.Посебно оној на Гоца Божиновска синот ко мрзливко ми изгледа. Кога Цеца гостуваше во емисија на Мини Макс и носеше голема огрлица со кристали и се јави една Босанка и кажа дека тоа е нејзина огрлица и дека можат да проверат имало иницијали на неа кога било војна во Босна им ѓи земале парите и накитот и др.Емисијата одма ја преќинаа.Тој син и може само 3 прсти да дига у празно сега и да чува Турски овчари Кангали и Азијати ептен јак четник .
Може да се шпекулации сега гуглав Не е потврдено ништо. Има забрана зошто се водела под код за терориста. И Аца Лукас имал забрана заради бело.
Ало Цецоо темата е музика Значи според ова за да е совршена треба да е грешна, да не се крсти, да не е згодна, да не слуша фолк, да е дволична и лижачка по форуми... Кажав веќе #цецаЈекрива
Абе види сеа, сама се побиваш, да не ти било гајле немало да се забериш да му пишуваш на Велко хахха ее што не ќе прочита човек на форумов, го обожавам