Бог да чува ај Вељко да бил али другиве што бараат...Замисли природно се пораѓа и свекрваи и ја гледа...
Е па и онака не ја бива за пеење бар нека раѓа, само се надевам дека Немања знае дека детето нема д биде убаво како мама сега што е и дека можи од дедо Аркан да го налседи носето.
Леле Нена коментарот за нероденото бебе ти е малтене језив и безобразен. Бебе е, неродено и какво сака нека е, најубаво е. Некогаш немаш граници воопшто.
Wow!! Ми го спушти сега леле мамо ќе плачам.. А бре што сакам и за кого сакам ќе зборам. Ме заболе какво ќе биде на Анстасија бебето. @VDT2906
А зошто мислиш дека некој ти го спушта? Не. Ама паѓа во очи вака кога коментираш за деца и неродени деца. Не е воопшто убаво, чие сака нека е бебето. Патем Немања е грд, Таса ослабела, се средила и е убава. Што е битен изгледот на детето? Небитен е.
За Немања да не почнувам, а за бебето се зафркавам зашто е цела пластична и не е таква родена. Ти како радар а се спомне бебе одма скокаш како твоето да ти го оговараме.
Осетлива сум на деца. Инаку Таса како дете беше убава. Вељко исто и сега е. Цеца беше поубава пред пластиката. Убави луѓе се. Гудељ е грдиот.