Треба да почнеш не ме тепај Се следат со Антич, се лајкаат. Кога кажа Зоки, Стефан провери, а и јас проверив, се лајкаат на инста Перо и Цеца, баш ќе им личи да се пар
Мислам дека претеруваш. Сега некој да ти каже за твоето ќе скокаш, и повеќето гледам така правите. За туѓи деца уста долга имате,а ви се спомнат вашите се палите ко шкорчиња. Мислам, не е у реду. Што не е, не е.
Ражнатовиќи не се убави ни на лик, ни во карактер. Немања е просечен. За неродено дете нема да коментирам.
Па кога ќемпорасне де ќе ја направат лепотица како мајка и. Аркан се роди, Цеца ја направија. Бебе како бебе слатко ќе биде, е сега кога ќе порасне ќе видиме, може да треба корекција. Мајка и на 16 години мислам почна по пластики да оди.
ауу, Перица тешка шупекла излезе. Стварно нема памет, ја замени Ката за Цеца. изглеа повеќе е по крими вајбот. Искрено ме разочара скроз после спортската кариера, тотално си го наруши имиџот, а ова со цецилија ќе биде капакот ако ги додадеме и муабетите дека користи прашкаста материии, рекламира казина, се дружи со криминалци, идол му е Андрју тејт.. Биг Ноуу.
Стварно мислите Перо е со Цеца? Не ми е верно некако Мислам Перица е али некако не ми се пае шо знам Перо ми е Бог и батина Цеца ми е синоним за елеганција Мада да видам еден до друг застанати Овој у сакич може да ѝ парира малце мислам Башка 9 год се разлика