Ги паметам како деца, и Анастасија и Вељко ми беа симпатични. И ден денес, Вељко ми има убава насмевка, а кај Анастасија ми се свиѓа стилот. Барем од тоа што имам видено рандом по Инста слики, бидејќи не ги следам. За однесувања и драми не знам, за да коментирам
кај има чад има и оган. Еве текстов е скоро пред еден месец, така да информацијата на Зоки е точна. https://www.ubavinaizdravje.mk/zhiv...t-se-druzhel-vo-bekstejdh-so-pejachkata-foto/ Некако неможам да ги замислам како пар, со Ката највеќе ми одговараа. На крајот излезе дека Ружица беше премија за него.
Ката е убава, Цеца беше на времето, сега е полна пластика. А Перон е баш маж, а не онаа детето што и беше. Која црна елеганција, женава е кич невиден. На толку пари, стилисти, она како се облекува.
Може сум единствена ама мене Перо искрено ништо посебно не ми е.. Ката исто не знам како е најврвна манекенка кај нас ама да не ја почнуваме пак темата.
Цеца е баба со пластики, не остана ништо од тоа што беше. За стил па да не зборам... на таа пара али си го има тоа сељачкото у неа. Ако е вистина тоа со Перо, ме разочара. Со баба да оди од такви јаки женишта у свет.
Не можам да ги замислам Перо и Цеца..она си сака и онака помладо. Може да кажете се али за нејзини години топ се држи.
Што има врска ова? И поради тоа што не е мое демек треба да ми е во ред да те читам како се исмејуваш со изгледот на неродено бебе, и тоа дека кога веќе не ја бивало за пеење па барем нека раѓала? Хах, болна работа
Баш би биле пар Перо со Цеца. Тој ми изгледа ко сировина,а таа ко негов компатибилен партнер. Имала емисија Цеца и деца,кој простаклук ја гледа само.
Може пак ова за Перо и Цеца и не е точно не мора да значи дека ако се следат на инста и се во врска, но ќе видиме ќе де дознае секако.