Бандини (Bandini) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 21 март 2010.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Name и тебе сега да ти извадат лист кој докажува многу работи и ти ќе поверуваш. Јас незнам зошто се узбуџавате, филм е и јасно е дека народ како Санто не постои.

2. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Тоа сакав и јас да кажам, дека е премногу добра без лоши особини, а таков реален човек нема.

3. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
  4. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    Поужасно нешто од овие индискиве серии немам видено на телевизија, а особено бандини, незнам како може да верувате дека такво нешто има во светов. И незнам зошто воопшто се вика Бандини, кога таа е господарка живее во палата и носи дијаманти :puke:

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Бандини е најдобрата индиска серија. А бидејки не си ја гледала не можеш да разбереш зашто се вика Бандини, и да, верувам дека делумно е вистинска приказна, но не се. Интересна е затоа што можеш да научиш многу за тамошните обичаи и култура, за почитта кон другите и ред др работи....

6. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    Знам што се случува во серијата, ја следам од време на време покрај сестра ми. Се согласувам дека може да се научи нешто повеќе за обичаите таму, но не можам да сватам како на луѓето толку се возбудуваат околу овие работи што се случуваат во серијава. Како прво целиот настан се одвива во едно селце што ли е тоа, на еден пат, фабриката и болницата се снимаат во една иста зграда и сите ликови што поминаа низ серијата, пријатели, непријатели се вселуваат и живеат во истата куќа. Глумата е на многу ниско ниво, а најмногу ме нервира тоа наслушувањето од позади, затоа што не се доволно креативни да измислат начин како нешто да се дознае и се се случува така демек случајно. Приказни за мали деца... :D

7. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Да, се согласувам за некои работи.. ама такво им е глумењето неможеш па и ти да очекуваш некои ефекти :D одиш и разговараш со некој од куката за многу битини работи и си збориш комотно гласно и не затвараш врата од собата, па нормално некој ке те чуе :D и стварно..се се дознава преку наслушнување..

8. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    офи само коментираме не се узбуџаваме :D
    и се согласувам дека таков безгрешен човек како санто непостои или ако постои ги има многу малку такви луге, на прсти да ги изброиш..
    а инаку ако ми дадат днк баш напротив..одма ке ми текне дека мега е докторка и дека се работи за измама..и нема одма така да напуштам кука и ред други работи..али не е како денес, се е полно со измами и во ништо неможеш да веруваш, изглеа кај нив, нема толку сомневања и едноставно се верува на тоа што ке ти го прикажат..

9. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Ама за актерката што ја глуми Санту, БРАВО !
    Многу добро глуми.. Исто и таа сестрата на ДМ

10. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    точно =) абе сите ми се супер :D
    али тару, сестрата, особено..таква стресна улога стварно, само да се дерело :D

11. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Леле оваа Мека.. колку е само одлучна... Како се осмислува, абе памет ти е тоа.

12. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    мене понекогас ме нервира Тарулата,затоашто воопшто не ги сфаќа луѓето :@

13. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Девојки ке ми кажете ли сега кој термин ја даваат Бандини,бидејќи никако не можам да ја гледам во последно време :lol:

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    Еј не ми се верува ова што го зборевте со лустерот стварно било точно :lol: хаха колку се забегани, од лустер човек да умре :$

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Е како сега бре жива ќе остане?! Па нели треба да ја даваат како стара? Нели ќе умре од лустеров? Или ќе воскресне СВ. Санто? |( Досаден стана филмов. Требаше да заврши кога открија дека Вишал им е син. Мега ќе останеше во затвор, овие среќно ќе си живееја.

Ама нај што ме нервира е тоа што Дарамраџ на сите во селото им суди само не на Мега. Абе ај... Еден од омилените филмови ми беше, а сега ми е толку прост станат чудо едно. Летото немав епизода испуштено, а сега сеедно ми е... |(

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    девојки дали некоја ке ми каже дали таа санто ке умре ... мајка ми болна ке легне уште малку ... земале рикаат со татко ми и баба ми јаоо (едит тато не плаче ама гледа и он нажален ) ... глетка не знаете во дневна ... уште јас им фалев ... ама се знам себеси па затоа не гледам .
    Да не ширам ке ви бидам благодарна ако ми кажете .

17. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    :rofl: :rofl: :rofl:
    И јас за малку ќе заплачев,ама нема да умре. :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Пфффф ќе умрела,Дарамраџ ко ќе и спука не само шо ќе стане туку и чај ке му направи...Ако умре ќе заврши серијава,а треба ли да се расправа шо им се случило на фамилијава до петто колено |(

Јас на почеток знаев да ѕирнам малку,ама серијава ми стана очајна...мислам кога ќе ми текне дека 10 епизоди расправаа (на почеток) кој ја уби кравата,не правам муабет понатаму... :yawn:

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    :rofl: :rofl: Да си ми жива и здрава :rofl: Се изнасмеав за ова. Инаку и јас одбегнувам да ја гледам веќе во последно време. Интересна беше, веќе не ми е, башка што секоја епизода наоѓам по некои нови работи што не се совпаѓаат никако... |(

20. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789