Мунги ќе го убие Саранг? А Вишал ќе биде лош кога ќе порасне и ќе сака да ги раздели Санто и Дарамраџ?
Абе овде пишува само до кај што Дарамраџ сакаше да ја ожени Санто со еден работник, ако се сеќавате, уште пред да оди Санто во затвор. Ехеее изгледано е тоа одамна
^ Офи уште пишува надолу, дека Дарамраџ и Шашанк ќе се свртат едни против други ( заради ова со лекарствата од фирмата на Шашанк, нели Дарамраџ мисли дека он намерно и дал отровни лекарства на Санто ), Шашанк и Кадамбари ќе се одделат од семејството и Шашанк ќе вети дека ќе стане побогат од Дарамраџ. Мунги ќе го убие Саранг и ќе биде долги години во затвор заради тоа. Полицијата ќе ја бара Мега и некако случајно ќе ја бутнат во провалија и ќе ја најдат мртва, ама на Санто не и се верувало дека Мега е мртва. Вишал нема да можат да го најдат. Потоа го дават филмот после 16 год. и сите се остарени, а овие што сега се деца, тогаш се сите пораснати. Вишал ќе се појави и ќе биде многу лош, ќе сака да ги раздели Дарамраџ и Санто. Дарамраџ ќе и кажува на Санто дека Вишал сака да ги раздели, ама она нема да му верува на Дарамраџ. До овде пишува на википедиа.
Абе ние ни до пола не сме биле стасани.. цело го прочитав се двоумам дали да ја гледам Санто Што сторијаа филм долг...
Епа дај ми целосен линк да прочитам. на овој пишуваше само до кај што напишав, кај што сакаше да ја омажи за работникот.
^ Еве овој линк го даде Butterfly, тука читав ама не е до крај, нели уште не е завршено ни во Индија. http://en.wikipedia.org/wiki/Bandini_%28TV_series%29
Дарамраџ во приватниот живот, освен што е актер, плус имал и сопствена компанија за обезбедување и неговата компанија им била секјурити на сите боливуд актери Има едно дете од првиот брак и две од вториот. Дарамраџ има 45 год. Кеми е 21 год. а во Бандини ја нема веќе, затоа што самата си дадела отказ бидејќи не била среќна со улогата на Кеми.
Еве интервју со Санту Describe yourself in one word: Fun-Loving The one thing that you never leave home without: My Cellphone Favorite Holiday Destination: Switzerland. Haven't been there yet, but would love to go as soon as I get the chance. Favorite Film: Dilwale Dulhaniya Le Jayenge Favorite Book: I'm not a good reader. However, I am patient enough to read short stories and the one written by Rabindranath Tagore; they are really nice. Favorite Color: Black Favorite Cuisine: Indian Chaat Items Favorite Actor: Ranbir Kapoor Favorite Actress: Moushumi Chatterjee Favorite Brand: Swarowski Favorite Musical Instrument: Piano Favorite Musician: A. R. Rahman One thing you would like to change about yourself: I sleep a lot. So that's one thing that I'd like to change about myself. Best thing about being single: Freedom. You are the King, You Are The Queen. There's no need to make any adjustments. You live life by your way. You idolize: Moushumi Chatterjee! Your Secret Desire: To do much more than my ability. Last time you watched a movie: Few days back. It was Ice-Age three with my whole crew of Bandini. Your Strengths and Weaknesses: My strength is that I have a wonderful and supportive family and my weakness is that I am way too lazy (laughs). Your Future Plans: Continuing in this industry…to be a good actress. If you are granted three wishes, you would ask for: More wishes (laughs) if that's possible, or else will ask for the well being of everyone in this universe, ask for corruption to vanish and for the unity of the whole mankind. Best thing that has happened to you: My birth, as without it I wouldn't have been enjoying this good life. Your message to fans: Concentrate on the goals that you want to reach, no matter how hard the situation. I love you all!
Дефинитивно, не ја гледам веќе Мега пред очии му стои на Дарамраџ и овој не и прави ништо, оваа скока од прозор, го крши, паѓа долу и ништо не и е, само пар исекотини. Ајде бре, па отпосле ја бараат. Глупости, во боја! Не планирам да се затуцавам со филмов повеќе. Од еден од омилените,ми стана толку одвратен и глуп што ми ја предизвикува фацава -
да ама знаете дека серијата е базирана на вистинска случка.и понекогаш ме нервира мега па ми иде да го исклучам телевизорот но нешто од внатре ме влече и ми вели да ја догледам серијата
Знам дека била базирана на вистинска случка, ама овие работи на крајов сега со детето и со Мега и ред други, се измислени отпосле за филмот подолго да трае. Нема жива сила што ќе ме натера да поверувам дека нечиј живот е толку тажен и баксузен.(освен на оние гладните во Африка) Плус дека има крајно многу нелогичности има! Дарамраџ на сите им суди само не на Мега. Влегува во собата вчера и ја гледа Мега прави муабет со неа и не ја фаќа за рака да ја однесе во полиција, а толку ја бараа. Мега скока од прозор и ништо не и е, чак и е здрава како дрен, па успева без ниту една скршеница да стигне до Вишал и да го одведе некаде со воз. Ајде бре! Од толку високо да скокнеш и да не скршиш ништо башка што прозорот го скрши и скокна. Глупости! Пред да падне лустерот врз Санто, Санто ја гледа Мега со Вишал и не превзема ништо, туку ја остава мирно да си отиде. Лусеров паѓаше 5 минути, да има време Санто да истрча да го бутне Дарамраџ настрана и не се тргнува ниту пак кога го турна не скокна со него туку остана неа да ја погоди лустерот. Глупости, пак! Епа мислам дека сум доволно паметна да престанам да ја гледам, не планирам да се затупувам со глупости и да идеализирам работи како што во случајот е серијава. Идеализирање работи до бол. Плус уште една работа... Па мене да ми е тоа лигушот Вишал син, кога ќе го зашлапам, ѕвездите ќе ги изброи! Ќе го ланчаме! Му се тресат сите, море удри му ќотекот таму има да слуша и да праша дали има уште!
Хух offspring доста нервоза ти донесува серијава .. Не се нервирај толку,тоа е една обична работа за да се донесат пари и слава
Изгледа утре ќе биде тоа кога Мунги ќе го убие Саранг и ќе ја однесат во затвор, таму ќе помине 15 год... тој период ќе го прескокнат, па после ќе го почнат да го даваат филмот после 15 год.
Филмов порано ми беше еден од омилениве,,, ама воа што го направија нема смисла СРАМОТА. Ми го уништија филмот и повеќе не го гледам. Како може мојата непријателка да ми стои пред очи и да не ја фатам да ја убијам на лице место хахаха а овие и стојат и си муабетат смешнооооооо