1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бандини (Bandini) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 21 март 2010.

1. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Такви се сите индиски серии, немаат крај

2. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Не можам да ја поднесам ни Бандини ни Малечката невеста ни никоја од тие индиски серии ! Значи, чисти глупости ! Никаква уметничка вредност ! Не ми е јасно од каде излезе оваа мода на индиски серии кои немаат крај ..и се редат по ред една по друга.. На која телевизија и да пуштиш, само марами црвени и точки на челото :@ Досадни се. Мое мислење :)

3. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Па ги нема на сите телевизии. Само на Сител и една има на МТВ 1. Не се лоши марамите и точките, лоши се сериите

4. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Што е финтата со овие индиските серии? Кој највеќе ќе плаче ќе му дадат награда? Случајно ги имам затечено Бандини и Малечката Невеста и имам видено само плачење во нив...

5. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Лелеее дај нека заврши више серијата :@ А порано морам да признаам дека ја потгледнував малце :$ :$

6. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    Не можам да ја поднесам оваа серија. Ја имам затечено неколку пати кога менував канали, исто така и оваа другата малечката невеста, а колку време па само ќе се прикажуваат не се знае не е докажано.

7. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    велат дека последниве епизоди ќе бидат добри.Ама зашто ги менуваат глумците во поглупави глумци :@ :@ :@

8. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789
    Некаде прочитав дека во Индија снимиле 500 епизоди, па направиле пауза, и сега повторно ќе почнат да снимаат :tmi:

Инаку, '' новиот син '' на Сантуди ми изгледа постар од неа |(

9. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.723
    ^ Се согласувам. |( Па аман веќе, до кај ја дотераа серијава. Јас колку што имам слушнато, викаат дека има 500 и нешто епизоди серијата и сега уште малку ќе завршела. И накрај Мегна испадна жива. |( Овој новиов Вишал е мноогу погрд и тој претходниот поубаво глумеше, а и стварно изгледа како да е постар од Санто. Ама баш ме интересира што ќе се случи накрај и морам да ја догледам, кој знае што ќе се случи. Може Санто има па некоја скриена ќерка, што знаеш.

10. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Абе шо е со серијава жити мене? Уште трае, и не ми се верува кога ќе ставам Сител и ќе ја начекам, значи свашта. Мислам дека денес ќе се емитува илјада триста дваесет и третата епизода, трет чин, така де! Мислам дека сценариото е направено за до десетто колено, па вие што ја гледате ви нема спас изгледа :D Мајками и таткоми ја гледаа, побогу :tmi: , и веќе не ја гледаат, ептен се разочараа дека се расплинила, викаат веќе не знаеле кој е што е на кого е :D

11. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    На почетокот не ја гледав, па почнав да ја следам и сега пак не ја гледам. Умрев од серијава :D . 5646843241635768454 епизоди има и напорна ми стана. А и овие главните ликови не се менуваат, а поминаа 30 години и децата пораснаа, и тие пак си се исти. Ме интересира има ли некој што од почетокот ја гледа и се уште сака да го види крајот :lol: ?

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Мене ме интересира онака чисто информативно, бидејќи порано ја гледав серијата.
    Баш би сакала да знам сега што се случува и како ќе заврши.
    :?:

13. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Ја гледав на почетокот, и мајками сеуште ја гледа. Не ми се чини дека серијава нема крај :lol:
    Подосадна серија здравје....и толку долг временски период да се раскажува во неа...30 години....свашта...незнам воопшто ни која е целта на серијава. :!:
    Се лажат, прават збрки, се селат па пак доаѓаат :sweat:

А и мене би ме интересирал крајот :?:

14. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    :D
    ... и мајка ми уште ја гледа. :D
    На почетокот беше интересна, имаше и смеи и се, али веке сега само се вртат во круг, се некој сака да го нападне нивното семејство..ах, досадни.

15. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    Јас уште ја гледам серијава ме интересира како ќе ја откачат оваа Мега и како Вишал ќе им поверува на семејството Махијаванши дека они се ,,бореле,, за него..

16. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    На почеток ја гледав, па после не ја гледав, ама од кога дојде новиот Ришаб не пропуштам ниедна епизода! Само за да го гледам него! :D Многу ми е убав.. :$

17. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Изгледа погрешно се разбравме. Тоа го реков бидејќи има многу епизоди и не ја гледам, па ме интересираше има ли некој што ја гледа од почеток па до сега. Инаку, јас не ја гледам.

18. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.122
    Допаѓања:
    867
    Леле...онака случајно,вртејќи низ програмите предмалку го слушнав пискавиот почеток на Бааандииинииииииии :^) Абе се нажеив,зар уште трае? Зар некој ја гледа?? :?: Јас почнав летото да ја гледам малку ама одма ми се смачи,па поголемо тупење со глупости во животот не сум видела :o

19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Aj нека каже некој како ќе заврши :( ја гледав и гледав и се откажав :sweat: неможев веќе претерано почнаа да го тупат. :doh:

20. done

done Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    74
    порано ја гледав, сега НЕ, многу ја развлечкаа, досадна е