Бандини (Bandini) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 21 март 2010.

1. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Леле не ми се верува дека уште ја даваат серијава :tmi: .. нели почна една друга сеа?! Се, се.. шпански, турски, српски, хрватски, руски, египетски, бенгалски, марсовски.. ама индиски НЕ! никад више... го гледав ова бандиниво на почеток, абре, ај што се испокотеа како глувци, таму внуци, правнуци, чуда врагови, али онаа бабана уште да е жива е тоа неможам да разберам! :x па вампир да беше ќе попуштеше до сеа! Онаа Санто па, господ да ја поможи, таа успорен снимак е! Па уште коа ќе видам некоја сцена кај што сите само зјапаат како резултат на тоа што некоја мува поминала у кадар и им го нарушила опасно интересното и исполнето драмско дејство ( задолжително со некоја потресна музика у позадина, мислиш светот се срушил) и мерат кој поголема усна празнина има, ми иде харикири на направам! Стварно девојки, треба нерви- ортоми да се има за да се изгледа оваа серија, алал да ви е..

На OzzyAngel, EnnieFabulous и xAne им се допаѓа ова.
  2. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Не си единствена и јас ја гледам уште! :) :) ;)

3. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Болдираниот дел баш ме насмеа, а инаку ова што ти го напиша јас се обидувам три месеци наназад на моиве бандинки дома да им го објаснам. Ајде дедото умрел ваљда, ама бабана...тоа внуците ќе се сторат баби и дедовци таа уште е жива. :x Санто пак, од 18 до 40 години или колку и да има моментално во серијава, лицено не и се измена. Нека каже што крема и шминка користи, па и ние да сме онака вечно млади. ххахаха
    Крш е серијана, глупа на квадрат, досадна...да не прајме муабет. Станав алергична на музиката :@
    Ми дојде да ја превртам масата кога ми рекоа дека има уште 10тина епизоди! :lol:
    имало господ си реков!

4. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    ^^ Леле, ќути! Торта ќе сплескам коа ќе заврши!

5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.169
    Допаѓања:
    12.431
    А дали имате заприметено дека Торал беше трудна повеќе од 1 год? И нели роди машко и женско, а сега имаат 2 сина. И каде се Бирва, Мунги.... Мунги знам го уби Саранг и отиде во затвор, ама нели трудна беше? А за бабава зборови немам. Бач на мајка ми и објаснував дека би требало над 100 год да има. Се на се многу грешки има во серијава. И конечно завршува. А уште октомври беше кога на сител идеше реклама „гледајте го последните 30 епизоди од Бандини итн“

6. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Индија и се е можно!!

7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Навистина бе,Мунги и Бирва кај се...???тоа се прашувам цело време,зш ги нема?знае некој да каже што гледал :?:

8. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Абе живи глупости е серијава. Последниве епизоди и се тотален промашај.

9. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Мунги е во затвор, нели го уби тој Саранг што ја силуваше, т.е. на Бирва мажот, а Бирва е Лонон. Жива глупост е филмов ама покрај цимерката веќе се дознав иако не го гледам толку често :))) ДМ и Санто отидоа Мумбај, немаа пари за леб, пак по 3 епизоди фирма отворија за дијаманти.хахахах :D

10. Legadema

Legadema Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    490
    ајдеееее сега Санто на 50годин пак бремена (многу плодни овие индијките) нели откако го изгуби бебето и рекоа дека нема да може

11. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сител награда треба да им додели на оние кои успаа да ја догледат, јас не успев се одкажав почетокот на летото некако многу ми стана досадна и крај не и се гледаше

12. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789
    Ако има некој да ми ја раскаже епизодата претходна ? :wasntme:

13. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    И другите индиски серии што се даваат имаат приближно и повеќе епизоди од Бандини.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    ЗАМИСЛЕТЕ!!! УШТЕ ЕДНА ЕПИЗОДА !!! :whew:

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.733
    Допаѓања:
    6.722
    ^ Ееј, и мене не ми се верува дека има само уште една епизода од мојата мила и драга Бандини. Што ли ќе правам јас без мојата робинка од Истокот? :lol: Ама не, колку и да е досадна и развлечена серијава, некако ми прирасна на срце и тешко ќе си продолжам со животов мој откако ќе ми заврши. А баш ме интересира како ќе заврши. Сигурно ќе ја премотаат за едно 1 година, да се родат децата на Санто и Тривени, Тривени и Вишал да се земат и да си живеат среќно до крајот на животот.. Ах.. и да - бабава да умре по можност зашто колку што гледам веќе накај двестотата тера. :!: :lol: Само нека си заврши среќно и весело а не со плачење ко во другиве турски и индиски серии.

На Buttterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Хајлајт момент: Никако не ги пропуштајте последните...(и сеа ти тука очекуваш да каже две, три епизоди)...СТОШЕЕСЕТ епизоди од Бандини! И имаш масовен facepalm.

На baguf4e, blueeparadise и Offspring им се допаѓа ова.
  17. WhiteAngel

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Просто не можам да верувам дека има само уште една епизода. Зар завршува? Зар си оди, се сневидува?
    Ако сителовци купат уште една индиска серија ќе ги пријавам за нарушување на мирот и недавање слобода на народот да гледа сител тв. :lol:

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.088
    Допаѓања:
    9.861
    Конечно заврши серијава?Аман веќе...И една работа ми е многу чудна.Ај 30 години поминаа и сите се исти,ама Васуда уште е жива и неизменета.
    Ко сега 30 години да поминат,јас да наполнам 46,а баба ми иста да биде,непроменета,мислам нема логика :D
    Поглупа серија амин!

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Еј последна епизаода. КОНЕЧНО!!!! Бандини е една ниско буџетна серја и многу не реална

20. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.427
    Допаѓања:
    120.630
    Заврши Бандинчето :) Инаку прваа епизода ја дале кај нас на 10 јануари 2010.