Бандини (Bandini) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 21 март 2010.

1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    Бандини

Кај ја снема Тару? Не сум ги гледала тие епизоди, кај отиде таа? :^)

2. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Бандини

многу често знае да забега некој глумец :D :D :D

3. VikiToO

VikiToO Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    52
    Леле луѓе за вас незнам али јас сум како заразена по таа серија.. значи буквално заразена .. ако ја пропустам навечер станувам сабајле во 8 ипол да ја гледам :lol: .. таа ми е една од најубавите серии :D

4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Најлоша продукција, глума и се останато. Гледајте малку квалитет во слика, продукција, актери, содржина.
    Најлоша сапуница било кога давана кај нас

На Hipster и JuLleE им се допаѓа ова.
  5. cacaa

cacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    5

глупости,најлоша сапуница... барем има нешто поучно во нив за разлика од шпанските серии.ц ц ц само да се казе нешто.божееее

6. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Да забележав,некои воопшто не знаат да глумат.Една од ние е слугинката во куќата ,глуми како првооделенче.Сепак приказната во филмот е интересна и поинаква а и многу може да се научат многу полезни работи...

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Мене ме нервира кога ќе се случи нешто и сите по ред ги дават со она музиката што ака нешто... :tmi:

8. inuska

inuska Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    53
    Блубери, се согласувам со тебе.. Сигурна сум дека подобро глумам од нив.. -.- :lol: Но, ретко кога може да се најде прилика да се научат такви работи во другите серии: авторитетот, се знае кој е главен во куќата, сите се сослушуваат и ако им се каже дека грешат не се караат.. Исто така може да се научи многу за семејството..

На vesna23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Што да учам од ваква серија? :lol: Индија е назад од нас еден век, не постои таму демократија и слобода. А за продукција, да не зборувам :tmi:

10. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Од неа ако ништо повеќе можеш да ја научиш индиската култура,традиција.Нивните обичаи.Мислам дека тоа е интересното тука.А и не се сложувам дека е назад еден век,барем не за цела индија.Дарампур е село некое со стари сфаќања.Но градовите...тие се сосема поинакви :talk:

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    :) И јас истото го мислев додека не ја загледав :lol: Викав да бе, 21 век, луѓето на месечината отидоа јас ќе затупавувам со индиски обичаи :D Ама интересна е приказната, јесда се малку аматери глумците ама тоа не ме интересира. Ме интересира само што ќе се случи и како ќе заврши затоа што секогаш има нови случки, нови заплети и расплети. И не должат како по турските и шпанските серии, една тајна па да се дознае во последната епизода. Овде се веднаш се дознава и се почнува нов заплет и се така. Интересна е, ама да ја загледаш сега нема да можеш да ја сфатиш затоа што многу епизоди има поминато и го немаш запознаено целото дејство. :) Јас не пропуштам ниту една епизода. Нема шанси да мрднам од пред телевизор додека трае :lol:

12. SingleI

SingleI Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    Значи сега некако глупа ми стана коа Санто отиде во затвор ... после 10 години сите порасналее а Санто и Дармаџар се истите :D :D Ја гледам само кога нема што друго .

13. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    На Дарамраџ му беше побелена косата :emo: :lol:

14. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    ама сега е многу убав откако се истрижи!
    Мене Санто сега ми е многу поубава отколку тогаш ко почна филмот, тогаш беше помала...
    А сега е преубава!

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    Мене Хитен и тој најмалиот син Сураџ мислам дека се викаше, ми се најубави. :) А женските речиси сите се убави, Кадамбари, Санто и Торал ми се најубави. А најдобри ми се Шашанк и Хитен :)

16. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Од серијата дека може многу нешта да се научато тоа е факт. Поради обврските неможам редовно да ја следам, но навистина во секое време се случува нешто, и има што да се гледа.... Дознав дека Санто во затворот родила бебе од Дарамраџ, и дека тоа детето што докторката вика дека е нејзино и на дарамраџ , ке испадне дека е на Санто детето

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ова сигурно???????? Од каде знаеш? :?: Ај пиши повеќе :wasntme:

18. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    И јас за ова слушнав, и дека онаа женана од затворот што и дојде на гости во вчерашната епизода, тоа сакала да и каже. Санто не знае дека тоа е нејзиното дете, и јас се прашувам како дошло кај Мега детето.
    Инаку мразам сериски филмови, ама овој ми е интересен на моменти многу смешен, и обожавам да го гледам :)

19. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Една другарка читала на интернет, и незнам друго, тоа запамтив само :)

20. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Санто кога беше в затвор трудна беше и Мега беше докторката што ја породе, и му рече дека детето е мртво и си го зеде таја, така мајками ми кажуваше, на работа жените и кажувале.