Бандини (Bandini) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 21 март 2010.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Како ќе се дознае дека Вишал и е син на Санто, кој ќе каже? :?:

2. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Не ја гледам серијава, едно време ја загледав (пар епизоди) ама ми се чини дека трае предолго и е нешто развлечено и се губи секоја смисла.

3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    си ја гледам серијата .. неколку епизоди пропуштив, ама сега се враќам во форма .. како што рече оффи, во шпанските и турските серии има само една тајна, и кога таа ќе се дознае, одма филмот завршува .. а овде има 1000 тајни кои се откриваат една по една..ама морам да признаам дека понекогаш си плачам на некои тажни епизоди кои до сега ги имало неколку :lol:
    и јас слушнав дека вишал е син на санто и дарамраџ, а санто го родила во затвор, мега ја породила и и кажала дека бебето е мртво, а уствари таа си го земала .. само не знам како ќе се открие сето тоа..
    девојки знае ли некој некоја страна на нет кај што може да се гледа бандини, ама со превод? :wasntme: :)

4. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Детето е сигурно на санто и ДМ и можно е ко што викате дека мега ја породила и и кажала дека е мртво и после она го земала и го одгледала АЛИ ми се јавуваат 2 прашања:
    1. Зошто Санто не му кажала на ДМ за детето, дека се породувала во затворот и испаднало што испаднало..ај вториот пат стварно мртво беше,али зашто не кажала за првиот пат?

2. Зошто Мега го направи тоа? Зошто би и кажала дека е мртво, и после да го земе она и сега еве да и го растури бракот, и све.... она имаше супер живот со тој Маниш, и тој беше богат и се, зашто сите овие компликации не ми е јасно..

ај ако знае некој нешто нека пише :) :)

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ^^^Тару била заговорникот за тоа...барем така слушнав од верните гледачи на серијава(ја гледам и јас, ама не толку опсесивно) и заради тоа кога ќе разберел Дарамраџ ќе ја избркал тарантула, ќе станела питачка. Јас тоа знам и се радувам ако биде така :devil: :lol:

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.479
    ^ Па конечно ќе се освести и он, требаше уште одамна да ја избрка Тарантула :lol:

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ајдеееееееее вечерва ќе се открие :devil: Мора да се гледа :!: И јас помислив дека Тару е заговорникот. Санто кога се врати во куќата затоа така ја влечеше и ја избрка надвор!

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Да не е при крај серијава? :?: Некако се почна да си доаѓа на свое место. Мислам дека ќе заврши во секој момент... :?:

9. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    баш штета е да заврши,ја гледам секој ден навика ми е,шо ке праиме ко ке заврши? :)
    ама баш најинтересната серија ја пропуштив,денес у 7 ја даваа а ја на работа,кога се открило се за вишал и за мега и за нејзиниот долги години спреман план да се ожени со дарамраџ.

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ако бидеш будна утре сабајле во 9 некаде реприза даваат, ако ја даваат таа епизода од 7 што беше, ама незнам. :)

11. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Не е при крај, има уште многу, уште се снима во Индија :@

12. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    И мене ми личи ко за крај..еве се отстрани таа Мега..ДМ ја прифати санто, уште детево да ја прифати и се на место си дојде :) овој саранг ке лета уште малце као мега исто и готоо се се среди :D
    али гарант ке искрсне некој нов заплет во скориве епизоди инаку како ке продолжи серијата? мора нешто да се деси хехе :)

13. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И луѓе, испадна дека се што прерпоставуваме до сега се оствари , и за санто, и за детето нејзино :lol:

14. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Абе ќе ја тупат до бескрај. Не знам зошто уште го гледам, не редовно ама сепак го гледам. Претераја ама баш со се, ама тоа ти е, ќе си ја догледаме :)

На Negreva му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    На Дарамраџ ќе треба да му падне еден лустер врз главата ... Санто ќе сака да го тргне ( заштити ) Дарамраџ и лустерот паѓа врз неа... :( ..После .. На крајот знам дека Санто ќе падне врз рацете на Дарамраџ и ќе умре а потоа Дарамраџ ќе се самоубиеее !!

16. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Глупости... :puke: го гледав цело време редовно ама сеа на крај какви глупости има.досадно станува....

17. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Индиските серии имаат по илјадници епизоди. И таа другата индиска е уште подолга од Бандини

18. Negreva

Negreva Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    8
    Лелеле ако умрат на крајот и сварно крш ќе биде серијата, и сварно станува веќе досаднооо

19. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    нeee,не ги даваме дарамраџ и санто,ние ке се фрлиме ако треба пред лустерот ;)

20. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Не верувам во тоа со лустерот хехе!
    Сега баш гледав на интернет, некоја епизода од Бандини, и гледам дека ќе има по 10-15 години, децата на Дарамраџ ќе изродат мн деца...и цела серија со нив ќе биде! Гледам и Вишал многу лош ќе станел!
    Што значи ќе си ја тупиме главата уште некоја година со Санраџ! :x