Не ја гледам серијава, едно време ја загледав (пар епизоди) ама ми се чини дека трае предолго и е нешто развлечено и се губи секоја смисла.
си ја гледам серијата .. неколку епизоди пропуштив, ама сега се враќам во форма .. како што рече оффи, во шпанските и турските серии има само една тајна, и кога таа ќе се дознае, одма филмот завршува .. а овде има 1000 тајни кои се откриваат една по една..ама морам да признаам дека понекогаш си плачам на некои тажни епизоди кои до сега ги имало неколку Спојлер и јас слушнав дека вишал е син на санто и дарамраџ, а санто го родила во затвор, мега ја породила и и кажала дека бебето е мртво, а уствари таа си го земала .. само не знам како ќе се открие сето тоа.. девојки знае ли некој некоја страна на нет кај што може да се гледа бандини, ама со превод?
Детето е сигурно на санто и ДМ и можно е ко што викате дека мега ја породила и и кажала дека е мртво и после она го земала и го одгледала АЛИ ми се јавуваат 2 прашања: 1. Зошто Санто не му кажала на ДМ за детето, дека се породувала во затворот и испаднало што испаднало..ај вториот пат стварно мртво беше,али зашто не кажала за првиот пат? 2. Зошто Мега го направи тоа? Зошто би и кажала дека е мртво, и после да го земе она и сега еве да и го растури бракот, и све.... она имаше супер живот со тој Маниш, и тој беше богат и се, зашто сите овие компликации не ми е јасно.. ај ако знае некој нешто нека пише
^^^Тару била заговорникот за тоа...барем така слушнав од верните гледачи на серијава(ја гледам и јас, ама не толку опсесивно) и заради тоа кога ќе разберел Дарамраџ ќе ја избркал тарантула, ќе станела питачка. Јас тоа знам и се радувам ако биде така
Ајдеееееееее вечерва ќе се открие Мора да се гледа И јас помислив дека Тару е заговорникот. Санто кога се врати во куќата затоа така ја влечеше и ја избрка надвор!
Да не е при крај серијава? Некако се почна да си доаѓа на свое место. Мислам дека ќе заврши во секој момент...
баш штета е да заврши,ја гледам секој ден навика ми е,шо ке праиме ко ке заврши? ама баш најинтересната серија ја пропуштив,денес у 7 ја даваа а ја на работа,кога се открило се за вишал и за мега и за нејзиниот долги години спреман план да се ожени со дарамраџ.
Ако бидеш будна утре сабајле во 9 некаде реприза даваат, ако ја даваат таа епизода од 7 што беше, ама незнам.
И мене ми личи ко за крај..еве се отстрани таа Мега..ДМ ја прифати санто, уште детево да ја прифати и се на место си дојде овој саранг ке лета уште малце као мега исто и готоо се се среди али гарант ке искрсне некој нов заплет во скориве епизоди инаку како ке продолжи серијата? мора нешто да се деси хехе
Абе ќе ја тупат до бескрај. Не знам зошто уште го гледам, не редовно ама сепак го гледам. Претераја ама баш со се, ама тоа ти е, ќе си ја догледаме
На Дарамраџ ќе треба да му падне еден лустер врз главата ... Санто ќе сака да го тргне ( заштити ) Дарамраџ и лустерот паѓа врз неа... ..После .. На крајот знам дека Санто ќе падне врз рацете на Дарамраџ и ќе умре а потоа Дарамраџ ќе се самоубиеее !!
Не верувам во тоа со лустерот хехе! Сега баш гледав на интернет, некоја епизода од Бандини, и гледам дека ќе има по 10-15 години, децата на Дарамраџ ќе изродат мн деца...и цела серија со нив ќе биде! Гледам и Вишал многу лош ќе станел! Што значи ќе си ја тупиме главата уште некоја година со Санраџ!