Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Банирани корисници

Дискусија во 'За форумот' започната од Mihajlo, 29 мај 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Aуууу ова мора да се прослави!!!

[​IMG] ЗА СИТЕ! :lol:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Да видиме колку можеме да си дозволиме славење, можеби пак ќе се врати |( :D

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ма ваљда не е толку глуп.(или е) :D
    Како и да е,ние битно моментот да го одбележиме :D

4. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Не се враќа, трајна е одлуката :D јеаааааааааа :rock:

5. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Славите само зашто некој кој не мислел како вас сега е баниран? :o Не ми се верува, мислев дека имате повеќе достоинство и сте спремни на различни мислења. Што да речат оние кои не се зачлениле а само ве читаат? И да сакале нема да се зачленат поради тоа што ако си го искажат своето мислење на свој начин ќе бидат банирани. Страшно. Паднавте пред само еден предизвик, не дозволувате некој спротивен од вас да влезе во тимот. Кога би биле само девојки форумов би изгледал премногу феминистички. Со дуелот мажи-жени ги гледаме реално работите и потребите на двата пола. Би го нарекла ова себичност можеби страв пред можноста контра да се аргументира воедно и да се забавува.

6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Извини,дали ти знаеш дека Триксон е трол,кој постојано внесуваше немир,провокации на форумов?
    Замараше девојки на четот,и навредуваше?

Не знаеше така?
    Затоа не збори,океј?

Многу се нервирам вака. |(

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.121
    Абеја мислењето потполно не ти е на место. Ако не си доволно информирана не треба да коментираш. Сите на форумов имаме различни мислења и несогласувања на некоја тема, но тоа не било причина за банирање. Триксон не сакаше да ги почитува правилата на форумов и беше зачленет со цел да трола и да создава конфликти. Неговите коментари беа навредливи и без некоја основа. Затоа неговото банирање е повод за славење. :)

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Извини, а дали ти знаеш што е тоа трол, или тоа така ти доаѓа само, од преголема употреба по форуми на истото. Не знаеше, така? (Не гуглај сеа ;) )
    Затоа уживај, девојките кои не сакаат да бидат замарани како што викаш, нема да го дозволат истото. Вреѓаше тој но вреѓаа и девојките, на пример ги исповреѓаа своите свекрви :lol: . Тој вреѓаше општо, вреѓаше нечие мислење не согласувајќи се со истото, но некои ги вреѓаа тие со кои живеат, така да до некаде се изедначени.
    "Затоа не збори, океј?
    Многу се нервирам вака. |( " ;)
    Ова гарант ќе продолжи но така нема да се излечат фрустрациите.

п.с. RainBow значи сега почнавте да кажувате кој да коментира, кој не, аууу дури сега немам коментар, без намера да заземам страна си искоментирав и упс одма те напаѓаат да не си коментирал,неверојатно, можете да ставите некое правило - ако не мислиш како нас не коментирај. :x

9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не гуглам девојко,таа дефиницја е често спомнувана на форумов.
    И е истото што напоменав,внесува немир по форумите итн итн.
    А ти со 22 мислења,не си достојна да воведуваш ред на форумов,затоа што не си запознаена кој што е,на истиов.Вреѓал и порано,додека ти не беше тука.
    Поздрав,не планирам да се карам со новодојденки. ;)

10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Абеја има машки на форумов со кои се дружиме. Овој беше невоспитан, неизживеан глупак и триста негативни зборови можат да се кажат за него. Да си прочитала барем едно негово мислење немало вака да зборуваш. Со право е баниран. Тој почна да се испонашува сигурно нема да му се смешкаме и да климаме со главите :nod: . Ма дај ти се молам :x

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.121
    Абеја јас не мислам да докажувам нешто тука. Ме изненади искрено твоето мислење, бидејќи сите видовме што сакаше Триксон да постигне. Ако ти мислиш така твое си е. :) И завзема страна, нас не искритикува, што за мене беше сосема неосновано, затоа и прокоментирав :)
    Поздрав.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Аии каква гостопримливост, браво секоја чест баш ти личи.
    Често споменувана дефиниција-баш како што си мислев. Мојот број на мислења е само број. Ти можеш да имаш и 1 милион постови од кои само 2 да ти бидат до некаде пристојни па ништо не си направила со тоа.
    Доволен ти беше еден контрааргумент наменет кон мене да разбере човек колку си достојна за некого да коментираш. Триксон вреѓал, а - новодојденка гледам и од твоја тастатура произлегува. Да продолжам со броењето на постови и тоа колку сум запознаена. Откако сум на форумов ве читам сите, и постари мислења, доволно ве запознав, но не верував дека можеше да бидеш толку дрска (и покрај твојата "историја" овде нели |( ). Јас не се ни обидов да внесувам ред, туку само укажав и кажав свое мислење. А виде нешто што не ти се свиѓа се дрзна во напад. Тоа го нарекуваш ред?
    Поздрав, јас па ич немав намера да се расправам, ама ти си слична како тој што го напаѓаш, вреѓаш без врска.

13. PParaskeva

PParaskeva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    260
    Ја овие не ги викам тролови ги нарекувам Тровачи затова што на која и да влезат тема ја затрувуваат до крај, пишуваат без врска и по секоја цена сакаат нивното да биде последно што се кажало на таја тема.
    Ова не се случува само на фемина туку и на други форуми, и секаде лекот је исти БАН и понекогаш бришење на мислења :)

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не навредувам,освен кога ќе видам ваков некој,кој појма нема, и веднаш коментира,а не е во право.Новодојденка ако е навреда за тебе,за мене не е ;)
    И се случило да имам спротивни мислења со некој,ама не сум навредила,зошто не биле вака сите неинформирани,а сакаат да се направат паметни.
    И ако не ти се допаѓа гостопримливоста,тука не можам да ти помогнам.Твоето мислење,немаше никаква основа,а ти пак го напиша.
    Чао,и нема потреба од дополнителни оф топици. ;)

15. PParaskeva

PParaskeva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    260
    Абадеја ти сесра да не си му на тровачов, можеби девојка ? или си неговото женско алтер его ? шо си запнала толку да го браниш ?!

16. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Ај како прво види ја на првата страница тука на оваа тема причината зашто Триксон е баниран, а после буни се дали го пријавуваме зашто не ни се свиѓало едно мислење или зашто само бараше закачки?
    Разгледај малце па после коментирај
    Друго тука сите нови членови се почитуваат, тоа е смислата на еден форум така, да има што е можно повеќе членови и да се развира дискусија.
    Затоа мила дамо твоите коментари кажувај ги на помирен начин, не се карај одма зашто така оставаш лош впечаток. И не ја продолжувај истата приказна како Триксон и многу други

17. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Девојки, не дозволувајте ситуацијава да прерасне во парадоксален пример. 95% од вас баравте да се банира дечкото за да не доаѓа до кавги и расправии. А сега, ОТКАКО е баниран, вие се расправате повеќе од кога било, додека тој придонесуваше за кавга/провокација. Не вреди, и нормално, вака испаѓа дека тој си ја постигнал целта со провокациите, нели? Не дозволувајте му го тоа задоволство. ;)

На buba4e89, Angelche, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Јас сум за банирање на троловите, Триксон беше трол кој е правилно баниран, ама претеравте со нападот врз Абеја, ако сме тука 2-3-6 месеци пред неа, не треба да се однесуваме како да ни дошла дома, па сега ќе ја исфрлиме бидејќи се дрзнала да им презборува со своите 20-тина мислења на „домаќинките„. Ова е форум, побогу, па и таа има исто право на ова виртуелно катче колку и секоја од нас, ете и да згрешила со коментарот, голема работа, и престанете веќе со тоа кој колку мислења имал некоја и 1.000.000 да напише сите има шанси да се безвредни, а девојкава ја читкав и низ др.теми и ми изгледа ок. И секоја од нас некогаш имала 20 мислења, ;) .

На Dafnee, Angelche, snegulka21 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не сакам да изгледам како некоја нападна,и агресивна,ама океј,сите сме имале по толку мислења,ама не верувам дека секоја од нас коментирала на нешто,без да знае како е што е...
    И не ја нападнавме ние,таа прва почна.
    Им се извинувам на сите,тоа е што е.

20. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Еј срцки,додека се расправаме овдека некој си прави забава на наша сметка.Триксон го читнав пред некој ден и тоа случајно,видов дека се вклучувал на чет и некои дваесет реда зборувал сам со себе.И искрено го замислувам вака :geek: со еден куп бубуљици кои сега ќе му се распукнат од среќа,ако чита како гост како ние си вадиме очи за него.Уживкајте си, има причина зошто е баниран,а на новите им посакувам топло добредојде :hai:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.