Банирани корисници

Дискусија во 'За форумот' започната од Mihajlo, 29 мај 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
    Значи членовите се банираат бидејќи рекламираат, а вие тука го ставате сајтот што го рекламираат. А ние за тоа ги банираме. Ве замолувам доколку имате лп со реклама и сл, само пријавете ја, нема потреба и тука да ја објавувате.

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Па нели гледаш дека е нова, сеуште не го запознала форумот како што треба.
    И зошто да се банира? Затоа што тебе ти се смешни нејзините мислења,мислам Бог да чува,ај сите со смешни мислења да се банираат.Глупости.

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    profil/emi20001000/

Отвара теми на секои 5 минути,а знае какви се правилата. |(

4. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.604
    Не сакам да се банира ама предлагам да се предупреди корисникот Ајше а бе луѓе сите мислења и се на тема религија. Категоријата од неа не ми се отвара, Уствари не се тоа мислења туку само извадоци молитви од Куранот. Е па сега не има илијадници христијани на форумот ама никој не земал ОЧЕ НАШ да ја рецитира. Не можам да кажам оти она влегува во кавга или не знам што ама самите теми што ги отвара прават некоја глупа поврзаност меѓу христијанствоти и исламот и ствараат неррвоза. Имаме еден куп муслиманки на форумот кои си кажуваат за религијата и баш ги ценам нивните мислења можам да се информирам многу за исламот ама оваа Ајше што е многу многу е. Молитвите нејзини во џамија а не тука.

На WildCherry, Srekicka, milky-candy и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Не знам дали се различни профили на една личност, или пак цело друштво се собрало на форумов, ама проверете (кога ќе разгледвите, земете пуканки, јак филм направиле. 8) ).
    ljubovni-problemi/kriva-ili-sepak-mozebi-vo-pravo-t7027/ -Крива или сепак можеби во право ? 8)

profil/Monchy-Barkler/
    profil/Ivon.Na/
    profil/Mi.Nnie/
    Овие 3 или се една личност или е друштвото. :?:

Па и постов не знам за кај е... дали е за оваа тема или не... :?: Се збунив целата! :D

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    profil/amywinehousefan/

Be молам сторете нешто со типкава,ме труе преку пораки :puke: Дури во интереси си го запишала моето корисничко име. |( |(

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Не знам дали заслужува бан , ама страшно ме иритира PromoSitel .
    Ако веќе сака да испромовира некоја нова програмска шема на телевизијата или некоја нова серија тогаш нека си закупи простор на почетната страна на Фемина, како што гледам дека други фирми и претпријатија си ги промовираат производите и услугите.

На Monna.Monna, crazyinlove19, Waka-waka и 8 други им се допаѓа ова.
  8. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    и јас го делам Мона.Си истото мислење со тебе

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    и јас исто
    па што дека е нова кога ќе влезе во некоја тема пишува наслов за што е темата не треба да се траскаат глупости и све да биде измешано...

На mona.s и MonnaSi им се допаѓа ова.
  10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    profil/ljubopiten7/
    Би можел малку да се надгледува членот. Има само 3 мислења, сите во темата за сајбер секс, а и во трите се "нуди на услуга".

11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Епа добро има некои што само што ќе се регистрират отварат нови теми,веќе постоечки, па пак не се банират,т.е. се банираат ама оние што праќат некоја порака со реклама или навредливи мислења.
    А и плус само едно мислење пишала во несоодветна тема.

12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    сакам да апелирам дека корисникот со ник кербер треба да биде опоменет..единствено е активен во темите од религија и постојано го пропагира исламот и пишува како христијанската религија не чини,христијаните не се прави верници,а библијата учела на погрешни работи..форумот не е место за верска нетолеранција..не има од разни вероисповеди и треба да ја почитуваме верата на другиот..ваквите членови кои шират религиозна пропаганда и религиозна нетолеранција треба да бидат опоменати и банирани..и во правилата на форумот стои дека се забранети мислења со верска пропаганда и нетолеранција,а очигледно не се реагира на тоа.

На OrdinaryGirl, kikikikirika, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Ауу стварно шо беше со керберов такозвани нова ајша. Ама стварно, премногу сме толерантни, а тие адолф лом го направија. Такви сме си и во животов, си ќутиме ко да не кажам шо и после секој не гази. Ајде сите тие шо прават немир на форумов нека одат у пм. Па шо е ова, притигрл-ј ја банираа и тоа со право не велам не, ама ова е далеку посериозно. Како да се договорила некоја група да проповеда на форумов и да гази се пред себе. Мислам само потписот на ајша прочитајте го...

На Srekicka и kikikikirika им се допаѓа ова.
  14. kikikikirika

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.604
    И јас за кербер мислам оти треба да се опомене ама ај не сакав прва оти и за Ајше еднаш пишав. Значи кербер такви тензии ствара тоа е невероватно. Што и да го прашаш за исламот не одговара, влегува во христијанските теми и бара доказа (ФБИ агент), а кога ке му одговориш на прашањето културно се прави оти не разбира. А може и да не го опомените оти сам ке избега. Досега го толериравме ама во темата ’’Библија’’ почна да ја навредува нашата Света Книга и Прити, Тања6 и уште една добри прашања за исламот му поставија. :clap: :clap: А познавајки го кербер како одговара на прашања нема да се врати сигурно.

А и една друга групичка неколку дена ја пратам во категоријата ’’Секс’’ мислам оти некој сам си врака сам си пишува (а има и убави мислења на некои теми) ама ај ке оставам времето ке покаже, а и поискусните форумџики од мене ке ги забележат ако стварно е така.Можеби и грешка сум

15. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    ОМГ :o па луѓево немаат некој попаметна работа по 100 профили направиле

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Кој се потпишал вака :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# drolja - вулгарни и навредливи мислења.
    lubenica - двоен профил и вулгарни мислења.
    TheBestFucker - недозволено корисничко име (04.09.2010).
    fucker - недозволено корисничко име (28.07.2010).
    shtrudla - повеќекратно нарушување на правилата на форумот, реклама, подведување на останатите членови.

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Nicki и marijааааааааааа некако чудно ми се вклопуваат со коментарите во Љубовни проблеми и совети на 457 страна, иста возраст имаат ставено ... :^) Мислам дека е иста личност во прашање.

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
    Ве молам доколку некој има добиено недолична порака, да ја пријави :)

19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    А мене ќе ме банирате ли, за тоа што ги преокупирав темите со торти ? :wasntme: :lol: :lol:

20. kikikikirika

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.604
    Тебе ке те опоменаат и сите со вишок килограми ке те прогласиме за персона нон грата. А бе тие што треба да се банирани не се а не па тебе.
    Дури сомнителни ми стануваат некои работи.
    :wasntme: :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.