Za hotel u bansko go predlagam GRAND..znaci bolje ne postoe... so godini odam tamu. Spa centarot mu e VRV, pojadok rucek vecera vo zavisnost kako ke uplatete e od pile mleko nemna sto nema-neograniceno. Preubav hotel...
Хотел Парк Гардениа - во центарот е Мурите - во Разлог Мариа Антоанета - хотел со помал капацитет Пирин голф клуб- скапо ама невидено добро
Да ја надополнам Рефка Гриин Вуд - Разлог . Не е лош ама јас надевајќи се на зеленило околу налетав на градилиште. Гранд Банско-си вреди. Иако во сезона е нешто послап. Ама алл инк е баш алл. Каса Карина- во центарот . Не е лош. Спа Вита Спрингс. - Разлог. Има ниска цена. Како за преноќувалиште е ок.
Овој го меркам, бидејќи е поефтин од останатите. Ако си била, те молам пиши дали се само соби или апартмани...алл дали е баш алл или е лајт алл
Апартман беше рефке нашиот. Претпавувам сите се такви. Резервиравме на букинг, без посебни барања. Пп беше не алл. Храната е добра. Доволно да речам. Шведска маса. Интернет само во лоби и тоа се наплаќаше чинам.
Од 3 хотели кај што сме биле СТ.Џорџ бил најдобар. Има најдобар спа центар и убав базен со прекрасни соби и одличен ресторан со најголем избор на храна. Инаку и хотел Тринити е добар зашто има најголем базен ако си по пливањето. хотел Марија Антоанета е просечен со лоша храна и мал спа центар
GRAND HOTEL!!! Секоја година на зимување сме си таму.Најдобар! Идам сега на продолжено викендче за 23 октомври и в зименце пак СПА,храна,хигиена,персонал се е на највисоко ниво.СПАта ми е омилено,топла водичка во тоа џакузито Храната секоја вечер различна Од Мексиканско до Кинеско до Италијанско.Ти ја приготвуваат пред тебе на лице место.Мераци Инаку сум била еднаш во Ivan Rilski и никогаш повече.Ужас
Сите хотели си имаат своја убавина. Цената и не игра некоја улога во квалитетот општо. Години и години одиме и никогаш не сме се вратиле во некој хотел повторно. Секогаш сакам нешто ново невидено. Бираме хотели каде што има опција откажување до одреден период, оти со мало дете понекогаш е неизводливо одењето, посебно во зимскиот период.
St.George go preporacuvam i jas bezrezervno.. Da, malku e daleku, imaa kombinja preku zima sto vozea do gondolata Casa Carina ima podobra lokacija, cenata e sosema OK. Za tie pari e super.. Vihren palace isto taka.. Murite i Pirin se top i za parite bi rekla deka vredat, samo sto lokaciski ne mi se bas Sega se mislam, Trinity Alisa mi go preporaca, pa me stavi vo misla.. Na tatko mi mu e rodenden vo noemvri, pa sakav da go nosam natamu ako imam slobodni denovi odnosno denovi so pomalku rabota Vo igra se st.george na prvo mesto i trinity poradi preporakata od alisa
ТРИНИТИ е локациски супер. Бидејќи се работи за повозрасни луѓе кои би шеткале рекреативно Тринити е одлично за нив. Ст.Џорџ е мислам нешто поскапо
Епа за тоа ме стави во мисла Во Ст.Џорџ имам отидено и со друштво и еднаш нив ги носев. Им се допадна, со оглед на тоа што бевме со кола, не им се виде далеку ама паркинг ни за лек во градчето.. Така да овој Тринити ме бендиса Парите и не се толку проблем, ако веќе му го правам ќејфот на татко ми, не гледам за пари ама здравје, ќе видиме.. Така и летово си планирав, свадбата во Грција, па одмор, па 300 чуда, кога тоа ни до Прилеп не стигнавме Не планирам толку однапред веќе
Плоштад, црквата, по некој дуќан, Дедо Пене и останати благрски заведенија, пазарот е овде.... Се им е близу.
Во Тринити сум била летен период. Супер е . Далеку од лош. Посебно за цената. Храната беше обилна. На база на алл се беше алл. Незнам дали тоа се должеше на тоа што немаше многу туристи или секогаш е така. Собите се чисти и пространи.
Јас можам да го препорачам ЗАРА. Нов, многу чисти и пространи соби, гостопримлив персонал, убав спа центар и внатрешен базен, надворешен базен со минерална вода... храната е ОК, разновдноста на ниво на 4 ѕвезди.
де за овој хотел ГРАНД пишете ми го целото име на хотелот за Триниту у право сте локациски е ептен на центар се е околу тебе а и не е лош битно е што беше чисто и пространи соби и ептен топло а цената им е и повеке од приступачна јас барам понуда само за нокевање +спа храна некам у хотелот