Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Банско (Бугарија)

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од rajna-vojvoda, 3 декември 2011.

1. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.747
    Допаѓања:
    145.194
    @buba4e89 ти се натегаш беспотребно. :)

Ако не алл ин, тогаш е доручек и вечера.
    Што не е само ноќевање како другата екскурзија.

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.477
    Допаѓања:
    172.276
    Ако одиш Будимпешта а не се качиш на брод да се извозиш по Дунав поарно седи си дома
    Зборот ми е дека возењето по Дунав е факултативно и ако сакаш ке одиш и ек си доплатиш а штета е да не отидеш тогаш сигурно ке одиш да се најадиш у хотелот ако не одиш да гледаш замоци и брод и ред др работи

3. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    173.001
    ИМА вечера !!!!!

Нема поголем фонт за да потенцирам.
    Аман при очи НЕ БИДИ СЛЕПА.

Се напнавте веќе без врска

Значи 4300
    3НОЌЕВАЊА
    ПОЈАДОЦИ
    ВЕЧЕРИ
    ПРЕВОЗ
    СПА
    ВИФИ
    ТУРИСТИЧКА ТАКСА

И опрајте се веќе..
    Сите што коментираме тука сме биле во Банско а богами некои и пола Европа ја имаат поминато и знаат дека со 20 лева што можеш да ручаш во Банско, во Прага не можеш ни со 20 евра!

На danichap, Emy867, ALISA0000 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.747
    Допаѓања:
    145.194
    Остави @Dust .
    Кој каде му чини нека оди. Непотребно напнување на темата. :)

На ALISA0000, referentka и Dust им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.096
    А бе да бе заборавив тебе да те прашам дали е добро или не. Значи да ме интересираше крстарење по Дунав ќе прашав и во темата.

@Dust не си ме разбрала воопшто, таа понуда за која јас зборувам беше 4500 ДЕНАРИ СО ПОЈАДОК СПА И ПРЕВОЗ што значи дека оваа што ја наведе ти е НОВА. Таа понуда за која јас зборувам беше од пред 3 недели алооо?! Цело време пишувам 4500денари беше, плус плаќа 1200 денари по лице за нешто и во хотелот си плаќа такса. Таа понуда имаше само појадок. За моите постови ви треба диоптер навистина не дочитувате ама баш НИКОГАШ!
    2000 ПАТИ ЛИ ДА ПОВТОРУВАМ?!
    БОГ ДА ЧУВА.
    И да знаеш дека во Прага ручав за 10 евра. Ама многу сте смешни.

Последна измена: 15 февруари 2017
  6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    173.001
    Мислам ОК..уатевр..
    Попаметниот попушта, еве ќе ти попуштам, ќе речам дека така било ИАКО НЕ БИЛО
    Затоа што Бисер пром цела сезона ја фура истава зделка ИСТИОТ ХОТЕЛ ИСТАТА ЦЕНА за 3 ноќи, т.е истата понуда која патем им е една од двете со превоз, другата е во Емералд кој исто така не е ништо посебен ама има подобра локација и го нудат најчесто за само 2 ноќи..

А и не ти е на место коментарот затоа што коментираме за СЕГАШНИ зделки, па ако одиш за Нова година може и 300 евра истово да го платиш...нели?!

Ама ако сакаш да се натегаш, ќе одам на фб страната и ќе ги излистам сите зделки за банско со бисерпром макар и од пред недели...
    Затоа што мразам некој при памет будала да ме прави..

А уште побудала се осеќам кога некој ќе ми каже дека исти пари ќе потроши во Банско и во Прага за истите работи..
    Еве колку ЗА ИНФОРМАЦИЈА, некој оди за скијање, сигурно нема да оди во Прага или Франкфурт да скија..
    Така да арно ти кажа Алиса, тие споредби прави си ги на друга тема, на пример тема Будимпешта vs Прага ..затоа што таква споредба е достојна.

Или да земам сеа да споредам, еј што ќе дадам 100 евра за Прага кога можам да се печам на почеток на јуни за тие пари на краците..пих...јака споредба би ми била, нема збор..

Може да споредуваш 2 дестинации со приближно иста понуда, на пример Банско и Пампорово, Банско и Маврово и тако даље..

На ALISA0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.814
    Допаѓања:
    325.471
    Споредувате туристички град за обиколка со ски центар.Едно со друго врска си нема.Ние плативме 350 евра за 5 вечери,плус 50 евра за паркинг,плус наш превоз и плус осигурување.И за нас беше исплатливо.Зошто?Затоа што добивме што баравме.Доручек и вечера да бираш,кафиња,сокови,чаеви .Соба опремена со се што треба за тој период,рум сервис,хигиеничарка кога и да повикаш,топла вода нонстоп,крпи,бањањарки,папучи неотворени.Плативме за одмор,за чист воздух,за скијање и рекреација.

Цената дали некому ке му биде мн или не зависи и што бара ,колку прилагодлива личност е.

На LivingGlam, danichap, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.500
    Допаѓања:
    97.087
    Бубаче, а ти зошто посетуваш некој град ако не видиш знаменитости негови?
    Ако не одиш таму не се плаќа толку, ако не одиш ваму не се плаќа онолку, а зашто одиш?
    За по шопинг центри?
    Па за тоа ене ни ги Солун и Софија, се има.

На H.VAGA, lovemme, ALISA0000 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Јас ќе одам утре во Банско со момчето, преку Бисер Пром во хотел Орфеј. Во понудата е вклучено пат, сместување за 2 вечери (три дена), со доручек и вечера, карта за во диско и користење на СПА. Понудата беше 4200 од човек (од кои 1200 беа туристичка такса), но за мене беше 3800 најверојатно попуст поради 8ми Март, така што за двајцата плативме 8000 вкупно за горенаведеното. Се надевам дека добро ќе си поминеме, прв пат одам во Банско. :) Малку сум баксуз поради тоа што баш за овој романтичен викенд се разболев со бронхит, на инјекции сум деновиве за побрзо да оздравам, а и добив менструација. :(

10. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    • Користете кирилица!
    Многу е убаво, SexyLady. Мој другар има стан во Банско. Ќе се навлечеш. :)

11. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    За понудата имам да дадам чисата 10-ка. Хотелот одличен, чисто-пречисто, вработените пријатни, мили и услужливи. Греење одлично, собите топли дури по кратки спиевме. Храната извонредна, богата со голем избор за секој и секого.
    Времето ни се погоди совршено, премногу топло што дури кога се качивме горе на Ски Центарот 80% од луѓето беа по кратки и маички и се сончаа.

На ALISA0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    И јас давам чиста 10 ка нас понудата ни беше од 28 феб до 3март 3 ноќевања 4 дена хотелот топло нон стоп по кратки се шетавме спа центарот одличен храната исто,чисто низ собите секој ден нови пешкири чистење тоалетна хартија фини се вработените цената за едно лице беше 3100.Пак би отишла

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Дали познавате некој такси шофер или шофер но да не е автобус во комотна поголема кола кој би можел да ме превезе до банско и назад...и за која цена? Проблемот е што патувам со инвалидно лице па потребно е да е поголема колата..Фала позз

15. BarbaraMorii

BarbaraMorii Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.652
    Кој е најдобриот хотел во банско?Ми треба хотел што има приватно џакузи у соба.И добар спа во хотелот?

16. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.596
    Допаѓања:
    15.683
    Има ли некој искуство со хотел Saint George Palace во Банско? Вака многу ме бендисува,и другарка ми го испофали,ама сакам да чујам и друг што бил:)

17. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.632
    Допаѓања:
    43.311
    Јас сакам со дечко ми да одиме во ноември 3-4 ноќи да се одмориме. Сакам во хотел со спа и се пропратно, дали можете да ми прпорачате од искуство некој хотел и отприлка да знам цени и сл?

18. Alissa.

Alissa. Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2017
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    18
    Има ли некој што до скоро што бил во Банско, да ми каже какво е времето таму, колку степени е?

19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.747
    Допаѓања:
    145.194
    Отвори на атлантис.мк они закупуват најголем дел од хотелите и сите се супер.

Би ти предложила Банско Гранд Хотел, Банско спа анд Холидејс, Тера Комплексот, Пирин Голф, Гардениа Спа.
    Периодов повеќе од 30е по човек по ноќ алл ин не верувам да е.
    Многу ги има и главно сите се супер.

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Min

Min Нов член

Се зачлени на:
    27 ноември 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Сакам да ве прашам дали знаете некоја агенција што вози до Банско? Од 3.01.2018 до 6.01.2018,доколку видите кажете ми затоа што ја имаме резервацијата а немаме превоз

На Weird0 му/ѝ се допаѓа ова.