Дали некој бил летен период во Банско? Убаво ли е? Да одмориме 3-4 дена, гледам има хотели и со надворешни базени
Во Бугарија не пуштаат ни со вакцина, ни со тест, ни со потврда. Банско е преубаво во лето/есен... Водата во надворешните базени може да е ладна, освен ако не се со термална вода која ја има во некои хотели.
Во Бугарија се влегува со антиген тест (со важност од 48 часа), пцр тест, сертификат за вакцинација или доказ за прележан Ковид. Од 21 октомври, забранет е влез во молови, ресторани, хотели без истите документи.
Uslovite za vlez na 07 Septrmvri i sega na kraj na Oktomvri ne se isti. Togas bese taka. Pile ne preletuvase. Sega so negativen pcr i vakcina.
Може да споделите хотели на база all inclusive? И од прилика како се движеле цените кога сте престојувале вие или некој ваш близок. Да биде во близина на ски центарот
Нема многу all inc хотели преку зима..5-6 дали нудат all inc.. Grand hotel banako - ние бевме тука и собите и храната беа одлични. Хигиена на ниво. Добеи масерки имаат Негативно е што нема внатрешен затоплен базен и далеку е од жичарата.. Исто така и Murite ... Марија Антоанета е онака, средна класа и поблизу до жичарата.. Иван рилски исто така нуди се вклучено ама за мој стандард не е мн близу до жичара ..
Дали знаете некоја агенција што има понуди за во Банско, но во истите да биде вклучен организиран автобуски превоз?
Јас сум била и имам многу убаво искуство од пред неколку години. Не знам дали се променило нешто од тогаш ама многу ми се допадна. Претопла вода во базените, чисто, добар избор на храна. Памтам само за пијалок требаше да се доплати. Доколку се одлучи да одиш, сподели искуство дали е уште вака