Jas bev dva pati, mene ne mi se dopagja mnogu, vtoriot pat otidov bidejki celo drustvo tamu imase uplateno, pojadokot e dobar, svedska masata, standard kako I sekade,nisto posebno, a vecerata jas nikako ne ja jadev, isto bese svedska masa,no nitu salati mi bea vkusni, nitu meso, nitu desert, po mene nikakva hrana, spa ima kolku da se rece,vodata vo bazenot ladna,hotelot e prezezok, kaj e toplo nenormalno pa I kamin ima na srede lobby dopolnitelno da te vari,obavezno ako odite tamu maici na kusi rakavi , ima mnogu podobri hoteli za priblizna cena,sepak gardenia ne e nekoj izbor a se vodi neli so 4 zvezdicki, sto I da odlucite ubav pomin!
Здраво на сите, дали знаете некоја добра страна за понуди и попусти за зимување во Банско или Боровец?
Повторно здраво од мене, пребарувајќи вчера наидов на овој сајт www.vipponuda.com Имаат огромен избор на понуди со попуст за одмор во Бугарија, кои дефинитивно си заслужува да се погледнат.
Мене ме интерсира колку е картата за на жичара да се качиш не сум за скијањеама за едно чајче или кафенце може
http://www.banskoski.com/en/prices-ski-card Повели. Инаку ние се качуваме со колата, патеката е преодна и ако има снег веднаш го чистат.
ке пробаме и ние со кола да се изкачиме 4 сме а не скијаме ке треба најмалце 60евра за да отидеме на едно кафе
Паркингот горе ви е 7лева, за цел ден. Само треба порано да се качите, оти горе е преполно со коли, иако е многу голем простор, често настануваат гужви. Кога одите? Ќе се искачите, оти патот е супер, иако е планински, убаво е направен. Минатата година кога слегнавме надолу, иако вееше, по патиштата немаше ништо. Багерот нон стоп минува и чисти.
http://vipponuda.com/odmor-bansko-hotel-florimont-7482.html Овде има понуда со лифт карта со повластени цени, за скијање во Добриниште.
не не смештајот ни е платен ,пошто не скијаме сакаме нели бар на сонце и чист воздух да си поседиме затоа прашував
Дали некој веќе користел купон од страницата vipponuda.com бидејќи јас првпат на форумов ја гледам а постојат понуди што ми одговараат?
Да прашам некоја опција за превоз за банско на 31.12 попладне кај 17часот?. Не знам и овие по агенцииве нли сметаат дека има луѓе што работат и на 31ви .
Devojki sakame so decko mi da ideme za Bansko na 06.01.2016 a da se vratime na 10.01.2016. Nekoj da ne znae opcija kade da najdam prevoz za da podelime trosoci na ovie datumi? Tnx
Ние ќе одиме два пара после Божиќ во Банско со сопствен превоз, но немаме резервирано никаде од тука, сакаме таму кога ќе отидеме да најдеме. Има некој со вакво искуство или сите резервирате уште пред да тргнете? Поздрав
И ние сакавме така ама не предомислија демек дали ке најдеме место во ист хотел бидејќи сме 3 пара, па дали ке ни одговараат цените ќе сме оделе бадијала и ќе резервираме утре веројатно преку kupinapopust.mk
Dokolku nekoj bil smesten vo hotel bansko&holiday spa da mi kazete kako ste zadovolni od hranata I spa uslugite I voopsto impresii od samiot hotel?