ДАЛИ ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЈА КОЛКУ Е КАРТА ЗА ЕДНО ВОЗЕЊЕ СО ГОНДОЛА И КАКВА Е ТАА КАРТА ДО ПРВА СТАНИЦА И КОЛКУ ПАРИ Е. ПОЗДРАВ
@duffi @AnaKarenina @referentka Ве означувам за да видите оти гледам често сте оделе натаму, кој друг и да има информација е добредојдено да ја сподели. Патот до Банско како е, означен е, ќе се снајдеме лесно? Првпат одиме, малце ме плаши мапата на Гугл.
Супер е патот Дузи. Не ви треба ништо, нема како да утнете. Секаде е означено. После Сандански е автопат. Петрич- Сандански-Благоевград па Банско. Убав помин. Дишете чист воздух.
Ама ние од кај Крива Паланка планираме да одиме, гледам има две-три исклучувања што ме загрижуваат... Да не ги промашиме, па ќе се чудиме кај сме сред ноќ. А и касно ќе тргаме, малце се искомплицира работава, ама ајде. Пишува веројатно Банско, има знаци за исклучување, итн?
Немој да се секираш, секаде има знаци. Не е Бугарија како што било едно време, дива лига Од кога туризмот во Банско е на повисоко ниво и се во ЕУ се им е направено. Не сум одела од таа старана, ама штом од кај нас е означено, не верувам дека е различно и е од другата страна.
Јас од памет се извадив сега кога отворив на мапа, си викам, што ни требаше, однеси го нека плива во некое езеро. Го натерав утре да ги печати инструкциите од Гугл и пробувам да најдам ГПС. Ај што ниту еднаш немаме штрапнато накај Банско, ај што и двајцава сме чкљ со возење, па и навечер ќе тргаме, јуначишта. До граница знам да се снајдам, плус телефони, 3г... после граница биче весело. Пред некој месец бев јас во Бугарија, стварно беа убави автопатите, ама се надевам и дека нема да се изгубиме на некој убав автопат. @duffi
Дузи ме насмеа Сега ја гледав мапата, прво возите према Дупница, после барате Благоевград. Мојот вози со HereMaps не ти треба интернет, се закачува на сателитот. Не не изневерил до сега. 100% сум сигурна дека ќе се снајдете. Плус, ако залутате, ќе прашате некој. Сите се љубезни. На таксист дај му 2 лева и вози пред тебе.
@duffi те частам кафе за апликацијава, се отепав од барање, спремна бев да го терам да ми плаќа апликација за навигација. Абе срцка сум, не знам кај ме најде ваква. Го умрев за патот, на крај ќе ме испрати сама со ГПС, он ќе трча по колата. Ќе ви пишам утре кога ќе стасаме да не не' мислите.
Абе не се сомневам јас во либето твое. Он и апликацијата и немате грешка. Уживајте! Ќе ни се фалиш кога ќе си дојдеш. Знам дека нема да погрешите.
@Doozy veke za patot ti kazale. Jas da te potsetam vinjetka da kupite,poskapena bila malku za tri dena e 7 evra mislam. Ako nema na granica,vo Kustendil na Okta benzinskata barajte. Obace pisvaj kakO e tam
Резервиравме преку booking.com во Банско од 08 до 11ти септември. Прв пат одиме тој период со дечко ми, па ако некој е бил може да каже како е Ладно е, или нема да ми требаат алишта со долги ракави? Резервиравме во Hotel Riverside, престојувал некој таму?
Сакам искуства од хотели во кои сте престојувале смештај,спа,храна? од кои сте задоволни оваа година сакам да сменам хотел
Во моментов сум во Saint Johan Hiil. Храната е убава има само една страна на менито , но евтино е. Моментално во хотелов сме само јас и маж ми гости , имаат сауна , џакузи , базен , фитнес . Но ладно е . Не е сезона сеуште. На почетокот патот е лош , тие споредни улици се прават , кал до колена. Не знам како е во другите хотели но во овој собите се како апартман , дневна со тв , тпезаријаи лабаво со едно решо , ходник , вц и спална соба и плус две тараси. Персоналот е љубезен и се на се , се надевам во сезона се уште подобри.