Последниве година-две некако почесто се наоѓам сам отколку што сакам. М 34 Ск, околина Карпош особено, би сакал друштво за кафе чат-пат.
Здраво и од мене. Веќе извесен период сакам да запознаам нови интересни луѓенца за другарски дружби. Форумов ми делува како добра прилика за такво нешто. Сите со иста намера слободно пишете ЛП.
Kolku sum se naviknala sama da odam sekade duri cudo e. I ne im e jasno na lugjevo kako mozam sama.Pa ednostsvno e. Posledno bev sama vo kino koga izleze filmot po knigata na Kolin Huver-Ova zavrsuva so nas.Ima dosta clenovi sto citaat barem taka primetiv po forumov. Ako molam nekoj za bilo sto-nikogas nema ni da otidam nekade.Sega gledam kartive za Sasa Matic kolku se.Pa ke si zemam karta i ke odam.So nepoznati okolu mene poubavo ke si projdam.Koga ima fudbal rakomet ako mi odgovara terminot obavezno idam.Jas sum kako padnata od nebo za lugjevo okolu mene.Ssmo doma da se sedelo.Znaci i ja idsm na rabota i ja imam obvrski ama sakam i da se opustam.Da se simnam pokraj kej da pesacam,da odam na nekoj koncert od omilen pejac/ka.Na natprevar da ja izvadam taa negativna energija preku navivanje.Ili vo teatar da se iznasmeam na nekoja komedija.A ne da se zatvoram vo 4 zida.