Еднаш неделно одам сама на кафе шопинг кино само еднаш сум била сама и јас уживам во тој момент сама со себе така што јас те разбирам.
И мене ми е најубаво сама. И не ми е јасно како некои не ме разбираат дека уживам во самотијата. Подобро сама, отколку во лошо друштво.
Ова сум јас, у последно време никој не рецкам а и кога и да се јавам се неможат а не дека неможат седат така по дома и ми викаат дојди ќе пиеме кафе дома, епа и мене дома не ми се седи или сум на работа или сум дома сакам да се ладам и јас малку, па си излегувам на кафе сам одам да вежбам сам а почнав и да разгледувам да шетам нанеладе сам, па позитивно е шо за вежбање си најдов од таму шо запознав за излевање на викенд фала богу има ако не повеќе по еден човек да се напиеме ко стока Не дека им е до парите и не е нешто пари ама ете дали депресија ги мава дали што е незнам сите ко повлечени и ако чекам да излезам со некој ќе треба месечно еднаш да биде. Си се помирив и си го фурам филмот, ако можам сам да си ги заработам можам сам и да си ги трошам и ич не се замарам дали ќе имам некој да ме дружи или не.
Jas sakam drustvo realno.Ama sega da idam na koncert so nekoj sto ne go slusa toj pejac samo za kolku da ne odam sama ke mi bide isto kako da sum otisla sama.Sum imala takvi slucai..Pa podobro ic ne doagaj.Za Marija Serifovic koga bese bukvalno bev vo delirium.Na nekoi pesni mi potekuvaa solzi i pokraj toa sto gi imam slusano 10000000000 pati otkako se izdadeni.I sega mi se eži kožata koga gi gledam site tie videa.Vredese da odam.Zenata napravi haos vo Boris Trajkovski.Kakov glas ima,takva si e luda(vo pozitivna smisla i zatoa ja obozavam) ima harizma ednostavno,svoja e.I zatoa ima milioni fanovi niz svetot.
Луѓе, ќе ви расипам муабет. Но, темата е за оние кои бараат друштво. На кој/а му се ужива во самотијата, изволте во други теми.
Sega znaes sto sakam?Da odam vo Fevruari na derbito Milan-Inter na San Siro.Toa mi e detski son i ke gledam da si go ispopnam vo najskoro vreme.Za sto rabotam?Za da gi nosam vo grob utre tie pari?Rabotam za da kupam knigi,da setam,da zapoznavam novi lugje,novi mesta.Da odam na stadionite na moite omileni klubovi.Na koncertite od moite omileni pejaci.Pa toa e ona sto ke mi bide ubav spomen.Se soglasuvas li?
Ако си средена со се и ако имаш финансии тотално се согласувам, прашај си ако има некој да дојде добро ако нема, си го палиш авионот сама и си го живееш сонот, животот е еден.
Изборот не е само меѓу сам и лошо друштво. Многу луѓе си сакаат добро друштво и луѓе без задни намери, иако станува сѐ потешко да се најди. Треба човек да ужива и додека е сам да, но нема понормално од тоа да сакаш вистински луѓе покрај тебе. А да не сакаш никакви...е тоа не е баш ок. Позабавно е кога си со некој што исто така сака да се дружи, не те врти насекое и наоѓа време. Па така, кој е за вистинска дружба нека пиши.
И нормално е сакам да сум со луѓе кои се слични на мене.И сакам да ширам познанства.Па заедно да излегуваме,пешачиме,да се дружиме.
Кафе, муабет, кино било што- некако сфатив дека сите се презафатени а јас сакам еднаш неделно некаде да одам и да се олабавам. Претежно сама одам, но ми треба и да запознаам нови луѓе со нова енергија - само барам жени мажена сум - не ми треба машко друштво