Се имам здружено (и се дружам). Само прецизирај си што не сакаш во друштво. По неколку неуспешни обиди, ќе имаш успешен. Среќно.
Се уште ли е музиката некој критериум? У седмо одд се лактавме кој каква музика слуша искрено сега смешно ми е, и прашање на вкус е.
Не знам дали е за тука ама еве.. ќе патувам во Србија 23-26 јануари, Дрвенград, Мокра Гора на скијање и на филмски фестивал, малце да избегам од смрдеава.. Имам место во кола за 3 души, ако сте друштво или индивидуално како сакате- повелете. Јас ќе одам сам ама би било убаво да има уште некој пошто лани бев сам и со празна кола.. Ќе поминете со ситни трошоци максимум 2500МКД (вклучени 2 правца одење враќање и патарини). За смештај јас ќе резервирам бунгалов, за тоа може а и не мора да делиме трошоци.. Пишете за подетално што ве интересира. На враќање може да се сврти до Белград на кратко
Друштво за искачање? Тепање време. П.С само што излегов од долга релација ( брак ) и без никакво друштво. Ако на некоја и е битно тоа хороскопскиот знак, Јарец сум. Мразам лаги , Шерлок Холмс финти со мистики и лажни профили. Барам искрена личност за дружба. П.С 40 годинки сум Музика слушам све што е со добар ритам.