Пошо многу паламудеше, а и манијачен тип е. Кој не го знае само.. Модераториве виделе нешто чим баниран е. А рече дека го напушта форумот и ќе дошол со нов.
Женско друштво за патување Ми здосади веќе да ги тегнам другарките и ми откажват во последен момент.. на која не и и се иде сама да се дружиме
Се преселувам Скопје за 2 недели. Ми треба некој за дружење. Скоро секаде одам: концерти, забави, кафичи, лаунџ барови, на вежбање, во молови, во парк, а сакам и да патувам. Комуникативна сум. Не сум претерано екстровертен тип така да единствено што не сакам е дружење во група поголема од 4 лица. И личноста да нема навики од типот на коцкање дрога итн. Ми треба запознавање и реална комуникација и дружба надвор од форумот, така да нека ми се обрати само некој што е отворен за реално запознавање.
Од колку до колку години да биде особата што ја бараш? Дали да биде пушач или непушач? Дали би ти сметало прва да плаќаш во кафич?
Немам конкретна рамка за години ама мислам се подразбира. Не помала од 18. Не постара од 40, за мажи дури би рекла до 35. Преферирам непушач бидејќи ни јас не пушам ама ако ми одговара во се останато, ќе прогледам некако низ цигарите. Во која смисла прва да плаќам?